18/03/2018 | 00:15
Η ηλεκτρονική αγορά εργασίας για απόφοιτους ΤΕΕ
Η ηλεκτρονική αγορά εργασίας για απόφοιτους ΤΕΕ

Το θέμα της εύρεσης εργασίας με χρήση της ηλεκτρονικής και του διαδικτύου ήταν η ομιλία του κ. Δημήτρη Κοτσιφάκου, καθηγητή Ηλεκτρονικής ΠΕ 17.08, Υπ. Δρ. Πανεπιστημίου Πειραιώς.

 

Η ομιλία έγινε στην ημερίδα με τίτλο: «Ο καταλυτικός ρόλος της Τεχνικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης στην Οικονομική Ανάπτυξη» πραγματοποιήθηκε,  το Σάββατο, 3 Μαρτίου 2018, στο Δημαρχείο Αιγάλεω. Την πρωτοβουλία είχε η ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ  ΕΝΩΣΗ   ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ (Ε.Ε.Τ.Ε.Κ.) σε συνεργασία με τον Δήμο Αιγάλεω και τη συμπαράσταση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθήνας (Ε.Ε.Α.).

 

Στην ημερίδα αναπτύχθηκε και το καυτό πρόβλημα της σχέσης της Επαγγελματικής Εκπαίδευσης με την ανάπτυξη και την αγορά εργασίας.

 

Ο κ. Κοτσιφάκος αναφέρθηκε στις σχέσεις πραγματικού και ψηφιακού στην αναζήτηση εργασίας και στο σταδιακό πέρασμα στην ψηφιακή εποχή λήψης και ανταλλαγές πληροφοριών.

 

 

Όπως επεσήμανε «Η ηλεκτρονική αφορά εργασίας είναι ένα νέο πεδίο ανάπτυξης και διαχείρισης του ανθρώπινου παραγωγικού δυναμικού» το θέαμα είναι «η δόμηση της ηλεκτρονικής αγοράς εργασίας και πως αυτή η ηλεκτρονική αγορά εργασίας, θα αποτελέσει εργαλείο ανάπτυξης για τους, και από τους, απόφοιτους της Επαγγελματικής Εκπαίδευσης κατάρτισης.

 

Δείτε το βίντεο με την ομιλία

 

 

 

 

 

ΑΣΒ

Tags: Εκπαίδευση, Εργασιακά Το άρθρο έχει αναγνωσθεί 1165 φορές

Σχετικές Ειδήσεις