30/01/2018 | 11:15
Ι. Χατζηθεοδοσίου: Καλύτερη πορεία αναμένουμε για τη Διαμεσολάβηση
Ι. Χατζηθεοδοσίου: Καλύτερη πορεία αναμένουμε για τη Διαμεσολάβηση

Σειρά εξαγγελιών για δράσεις και σχέδια που θα φέρουν τον ασφαλιστικό διαμεσολαβητή σε νέα θέση στην αγορά, καθώς και αισιοδοξία και βεβαιότητα για ένα καλύτερο μέλλον ειδικά των επαγγελματιών ασφαλιστών και γενικά του κλάδου της ιδιωτικής ασφάλισης, διατυπώθηκαν στο ετήσιο συνέδριο του ΠΣΑΣ.

 

 

Πρώτος πήρε τον λόγο ο Πρόεδρος του ΕΕΑ κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου  ο οποίος απέστειλε μήνυμα αισιοδοξίας για το 2018 λέγοντας ότι «θα είναι μια καλύτερη χρονιά για τον κλάδο» και μετέφερε στους παρευρισκόμενους την βεβαιότητα για μια ισχυρή, ενωμένη, αναπτυξιακή, με ιδέες και όραμα, εκπροσώπηση της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης.

 

Εξήρε τον ρόλο του κλάδου στην αγορά και στον επιμελητηριακό θεσμό, τόνισε ότι «κυρίαρχο ρόλο παίζουν οι ασφαλιστές διότι μπορούν να οδηγήσουν την αγορά μπροστά»   και ανακοίνωσε τις προθέσεις του Επιμελητηρίου που μέσα από σειρά δράσεων  θα εστιάσουν  με μεγαλύτερη ειδίκευση στους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές.

 

Μεταξύ αυτών που  ανέφερε ο πρόεδρος του ΕΕΑ, είναι  πώς θα ξεκινήσει,  μέσω  ίντερνετ,  ένας πανελλαδικός  διάλογος  επί των θεμάτων και των αιτημάτων που θα θέσουν οι συμμετέχοντες ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές από όλη την χώρα.

 

 

Επίσης ανακοίνωσε την δημιουργία ειδικής επιτροπής για τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές της οποίας ηγείται ο Γ.Γ. του ΕΕΑ κ. Δ. Γαβαλάκης, καθώς και σε καμπάνια που θα «τρέξει» το ΕΕΑ  σε συνεργασία με την ΕΑΕΕ και τους φορείς της διαμεσολάβησης με στόχο την παρότρυνση-ενημέρωση των καταναλωτών «να ελέγχουν τον ασφαλιστή τους στο Μητρώο Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών που δημιουργήθηκε για να αναδεικνύει τους νόμιμους επαγγελματίες».  Επίσης δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην αναποτελεσματική για την αγορά πολιτική που ακολουθείται από την κυβέρνηση τονίζοντας την άμεση ανάγκη για αλλαγή προσανατολισμού.

 

 

 

Πηγή: insurance-eea.gr

 

 

ΑΣΒ

 

 

 

Tags: Ασφαλιστική Διαμεσολάβηση Το άρθρο έχει αναγνωσθεί 1652 φορές

Σχετικές Ειδήσεις