31/03/2017 | 13:30
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΟΥΝΤΩΝ

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Κατόπιν προβλήματος που παρατηρήθηκε στην ηλ. δ/νση του επιμελητηρίου asfalistes@eea.gr  στην οποία πολλοί από εσάς προσπαθήσατε να αποστείλετε το συμβόλαιο της επαγγελματικής αστικής ευθύνης σας ή τη σχετική Υπεύθυνη Δήλωση, σας ενημερώνουμε πως μπορείτε αντ’ αυτής, εφόσον το πρόβλημα παραμένει, να χρησιμοποιήσετε τη γνωστή ηλεκτρονική δ/νση του επιμελητηρίου μας :  eea@eea.gr .

Θα θέλαμε επίσης να σας ενημερώσουμε ότι το πρόβλημα που παρατηρήθηκε στην ηλ. δ/νση του επιμελητηρίου asfalistes@eea.gr οφείλεται σε αδυναμία  των εξυπηρετητών του διαδικτυακού παρόχου μας και όχι σε εσφαλμένο προγραμματισμό του επιμελητηρίου.

Σε κάθε περίπτωση σας ζητάμε συγγνώμη για την αναστάτωση που δημιουργήθηκε και θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε πως καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την εξυπηρέτησή σας.

Σε  περίπτωση που παρατηρήσετε οποιαδήποτε άλλο ζήτημα μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας χρησιμοποιώντας την ηλ. δ/νση του γρ. μηχ/σης  system@eea.gr  ή τη φόρμα επικοινωνίας.

Τέλος θα θέλαμε να σας επισημάνουμε πως κατά την ηλεκτρονική αποστολή του συμβολαίου αστικής ευθύνης ή της κατά νόμο Υπεύθυνης Δήλωσης, θα επιθυμούσαμε να χρησιμοποιείτε στο θέμα τις λέξεις: ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ και στο σώμα του κειμένου να αναφέρετε τον αριθμό γενικού μητρώου του επιμελητηρίου που αναγράφεται στην κάρτα της άδειάς σας και απαραίτητα την επωνυμία της εταιρίας ή της ατομικής σας επιχείρησης καθώς και τυχόν στοιχεία επικοινωνίας σας. Επίσης είναι σημαντικό να αποστέλλετε το μήνυμά σας σε μία εκ των ως άνω διευθύνσεων και όχι σε πολλαπλούς αποδέκτες.

 

Με εκτίμηση

Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών

Tags: ΕΕΑ Το άρθρο έχει αναγνωσθεί 2500 φορές

Σχετικές Ειδήσεις