tuv-iso-logo tuv-iso-27001-logo

Ημερίδα “Doing Business in the Arab World” στις 22 Μαρτίου

Τις συνεδρίες θα ακολουθήσουν συναντήσεις B2B μεταξύ των Ελλήνων επιχειρηματιών και των Αράβων ομολόγων τους.

Σε συνέχεια του επιτυχημένου περσινού Workshop “Doing Business in the Arab World”, και σε μία προσπάθεια ανάπτυξης, βελτίωσης και ενίσχυσης των θετικών πτυχών του, το Αραβο-Ελληνικό Επιμελητήριο βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη διοργάνωση του 2ου Workshop στις 22 Μαρτίου 2018, στο ξενοδοχείο Divani Caravel Αθηνών.
Στόχος της Ημερίδας είναι η προώθηση της επιχειρηματικότητας μέσω της εκ βαθέων γνωριμίας της ελληνικής επιχειρηματικής κοινότητας με τα πολιτισμικά χαρακτηριστικά που επικρατούν στον αραβικό κόσμο, και της ενημέρωσης σχετικά με τις επιχειρηματικές και επενδυτικές ευκαιρίες που διατίθενται στις αραβικές αγορές.
Η πρώτη συνεδρία, αφιερωμένη στην Επιχειρηματική Κουλτούρα στον Αραβικό Κόσμο (Culture of Business in the Arab World), περιλαμβάνει ομιλίες και παρουσιάσεις από Άραβες Πρέσβεις διαπιστευμένους στην Ελλάδα, οι οποίοι θα συζητήσουν με το κοινό σχετικά με την κουλτούρα, τα ήθη και τις παραδόσεις στις χώρες καταγωγής τους και τις διαθέσιμες επιχειρηματικές και επενδυτικές ευκαιρίες σε αυτές.
Ομιλητές της δεύτερης συνεδρίας, η οποία είναι αφιερωμένη στο Επιχειρείν στον Αραβικό Κόσμο (Business Opportunities in the Arab World), είναι Έλληνες Εμπορικοί Ακόλουθοι διαπιστευμένοι σε αραβικά κράτη καθώς και πρώην Υφυπουργός Εμπορίου και Βιομηχανίας της Αιγύπτου, οι οποίοι θα προσφέρουν στο ελληνικό κοινό σημαντική και πρακτική πληροφόρηση σχετικά με τους κανονισμούς και τις διαδικασίες που συνδέονται με την εγκαθίδρυση επιχειρήσεων στον αραβικό κόσμο και τρόπους εκμετάλλευσης των διαθέσιμων επενδυτικών ευκαιριών.
Τις συνεδρίες θα ακολουθήσουν συναντήσεις B2B μεταξύ των Ελλήνων επιχειρηματιών και των Αράβων ομολόγων τους. Οι προκαταρκτικές λίστες των Αράβων συμμετεχόντων περιλαμβάνουν επιχειρηματίες από Αίγυπτο, Ιράκ (Βαγδάτη και Ερμπίλ), Λίβανο, Λιβύη, Σαουδική Αραβία, Συρία και Υεμένη.
Δείτε το Προκαταρκτικό Πρόγραμμα της Ημερίδας καθώς και την Αίτηση Συμμετοχής την οποία τα ενδιαφερόμενα μέρη καλούνται να συμπληρώσουν και να  αποστείλουν το συντομότερο δυνατό.