02/06/2018 | 09:03
ΗΜΕΡΙΔΑ: GR Bossible «Επιχειρηματική Μετεπιβίβαση» - Βίντεο
ΗΜΕΡΙΔΑ: GR Bossible «Επιχειρηματική Μετεπιβίβαση» - Βίντεο

Παρουσία αρκετών δημοτών επιχειρηματιών, ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού σε συνεργασία με το Skywalker.gr στο πλαίσιο των δράσεων GRBossible διοργάνωσαν, στις 30 Μαΐου 2018, στην αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη» του δημαρχείου Παπάγου – Χολαργού, ημερίδα επιχειρηματικότητας  με θέμα «Επιχειρηματική Μετεπιβίβαση».

 

 

Στη διάρκεια της ημερίδας o Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού Ηλίας Αποστολόπουλος ανέπτυξε τον σχεδιασμό του Δήμου για τη δημιουργία Ανοικτού Κέντρου Εμπορίου και παρουσίασε τις νέες χρήσεις γης όπως αυτές αποτυπώνονται στο πρόσφατο Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο της δημοτικής κοινότητας Χολαργού.

 

Στην ημερίδα παρευρέθηκε και χαιρέτισε, ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου.

 

Επιπλέον, εκπρόσωποι από τον επιχειρηματικό κόσμο παρουσίασαν και συζήτησαν τις ευκαιρίες επιχειρηματικού μετασχηματισμού και ανάπτυξης που δημιουργούνται σε τοπικό κυρίως επίπεδο, εξετάζοντας ταυτόχρονα τις συνθήκες κατά τις οποίες οι Έλληνες επιχειρηματίες σχεδιάζουν την προσαρμογή τους στα νέα δεδομένα με όραμα την υγιή ανάπτυξη και την ανταγωνιστικότητα των ελληνικών επιχειρήσεων.

 

 

Η ημερίδα απευθύνονταν σε επιχειρηματίες και εν δυνάμει επιχειρηματίες, αυτοαπασχολουμένους, startups, συμβούλους επιχειρήσεων, συμβούλους προσωπικής ανάπτυξης, mentors επιχειρηματικότητας, στελέχη επιχειρήσεων και εν γένει σε ολόκληρο το επιχειρηματικό οικοσύστημα.

 

Ο κ. Χατζηθεοδοσίου στον χαιρετισμό του εξέθεσε τις τρέχουσες δράσεις του ΕΕΑ για τις επιχειρήσεις μέλη του και τους επαγγελματικούς κλάδους, αναφέρθηκε στα προγράμματα που τρέχουν και μπορούν οι μικρές επιχειρήσεις, με προβλήματα να προσφύγουν, όπως η έγκαιρη προειδοποίηση – διάσωση,  καθώς και στις υπηρεσίες που προσφέρει το ΕΕΑ με κύριο την εκπαίδευση και τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες. Επίσης  αναφέρθηκε στο καυτό θέμα των προσωπικών δεδομένων και πως πρέπει οι επιχειρήσεις να προσέχουν για την τήρηση και επεξεργασία τους.

 

Δείτε τα βίντεο

 

ΒΙΝΤΕΟ 1

 

 

 

ΒΙΝΤΕΟ 2

 

 

 

 

 

ΑΣΒ

Tags: Επιχειρηματικότητα, Πρόεδρος ΕΕΑ Το άρθρο έχει αναγνωσθεί 1088 φορές

Σχετικές Ειδήσεις