tuv-iso-logo tuv-iso-27001-logo

«Ημερίδα Λατινικής Αμερικής», Πέμπτη 18 Μαΐου 2017, 17.00 ΕΒΕΑ

το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο και το ΕΒΕΑ, διοργανώνουν ενημερωτική Ημερίδα για τις χώρες της Λατινικής Αμερικής την Πέμπτη 18 Μαΐου

«Ημερίδα Λατινικής Αμερικής»

Στο πλαίσιο της υποστήριξης με πρακτικό τρόπο της εξωστρέφειας των ελληνικών επιχειρήσεων, το Επιχειρηματικό Συμβούλιο Ελλάδας-Λατινικής Αμερικής, το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο και το Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθήνας διοργανώνουν ενημερωτική Ημερίδα για τις χώρες της Λατινικής Αμερικής την Πέμπτη 18 Μαΐου 2017, 17.00 στην αίθουσα του ΕΒΕΑ (Ακαδημίας 7).
 
Στόχος της Ημερίδας είναι η εξοικείωση των ελληνικών εταιριών που έχουν εξωστρεφή προσανατολισμό και δυναμική και αναζητούν νέες και εναλλακτικές αγορές με μία μεγάλη Ήπειρο με αξιόλογες ευκαιρίες που μπορεί εν δυνάμει να προσφέρει διέξοδο για εξαγωγές, συμπράξεις, ή και επενδύσεις. Στην εκδήλωση Πρέσβεις, Εμπορικοί Ακόλουθοι και Επιτετραμμένοι από τις Πρεσβείες Βραζιλίας, Αργεντινής, Μεξικού, Χιλής, Περού, Ουρουγουάης και Παναμά θα κάνουν παρουσιάσεις για οικονομικές εξελίξεις και εκτιμήσεις, καταναλωτικές τάσεις και ανάγκες, ευκαιρίες και προσδοκίες σε επιμέρους κλάδους, δυνατότητες εξαγωγών, κλπ. ενώ θα είναι διαθέσιμοι και για κατ’ ιδίαν επαφές και συζητήσεις.
 
Σημειώνεται ότι αρκετές χώρες της Λατινικής Αμερικής έχουν επιδείξει ανθεκτικότητα στην παγκόσμια οικονομική κρίση και παρουσιάζουν ρυθμούς ανάπτυξης και θετικές προοπτικές σε συγκεκριμένους κλάδους ενώ η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι ο δεύτερος σημαντικότερος εμπορικός εταίρος της Λατινικής Αμερικής.
 
Σε συνέχεια της Ημερίδας όπως και άλλων σε άλλες πόλεις το Επιχειρηματικό Συμβούλιο Ελλάδας-Λατινικής Αμερικής θα σχεδιάσει Επιχειρηματική Αποστολή στη Λατινική Αμερική δίνοντας τη δυνατότητα για δικτύωση και Β2Β συναντήσεις με τοπικές εταιρίες με στόχο συμφωνίες για εξαγωγές, κλπ.
 
Προσκαλούμε τους ενδιαφερόμενους να δηλώσουν τη συμμετοχή τους πατώντας εδώ.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στον κ. Γιάννη Πατσιαβό, Διευθυντή του Επιχειρηματικού Συμβουλίου Ελλάδας-Λατινικής Αμερικής & Senior Consultant του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, [email protected], [email protected], τ. 2106419026, 6945234747.