tuv-iso-logo tuv-iso-27001-logo

Ημερίδα νομικής υποστήριξης – ζωντανή μετάδοση-

Το ΕΕΑ στηρίζει τους επαγγελματίες. Ημερίδα νομικής υποστήριξης

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών διοργανώνει στις 6/6/2016, στις 18:00, ημερίδα όπου έμπειροι δικηγόροι θα απαντήσουν σε σωρεία ερωτήσεων αναφορικά με οφειλές και νομικά ζητήματα Επαγγελματιών και Μικρομεσαίων προς Τράπεζες, Ασφαλιστικά Ταμεία, Δημόσιο και τρίτους (οφειλές σε ΟΑΕΕ και τράπεζες, Νόμος Κατσέλη, Πτωχευτικός Νόμος, Ποινικά ζητήματα, Πλειστηριασμοί κλπ).
 
Oι θέσεις έχουν συμπληρωθεί, όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να παρακολουθήσει ζωντανά την εκδήλωση μέσω διαδικτύου πατώντας εδώ
 

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ

Το Ε.Ε.Α. δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για τις απόψεις, θέσεις και συμβουλές τρίτων οι οποίες και δεν δεσμεύουν το ίδιο ούτε και αποτελούν απόψεις του. Ειδικότερα οι θέσεις και απόψεις τρίτων που εκφράζονται κατά τη δημόσια συζήτηση της 6ης Ιουνίου 2016, παραμένουν στην αποκλειστική ευθύνη του φυσικού ή νομικού προσώπου από το οποίο το περιεχόμενο πηγάζει. 

Αυτό σημαίνει ότι ο τρίτος είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για το όλο και οποιοδήποτε περιεχόμενο, καθώς κι την ακρίβεια, την ακεραιότητα, και τη νομιμότητα των απόψεών του. Τέλος, σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το Ε.Ε.Α. για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν προκύψει από τις θέσεις τρίτων, αφού, όλα τα περιεχόμενα της δημόσιας συζήτησης αποτελούν προσωπικές απόψεις των συμμετεχόντων, και μόνον, και με κανέναν τρόπο δεν εκφράζουν υποχρεωτικά την επίσημη άποψη του Ε.Ε.Α..