tuv-iso-logo tuv-iso-27001-logo

Internationale Funkausstellung Berlin (IFA) 31.08 – 05.09.2018

Διεθνής Έκθεση Ραδιοτηλεοπτικών Μέσων, Ηλεκτρικών και Ηλεκτρονικών Συσκευών στο Βερολίνο . Internationale Funkausstellung Berlin (IFA) 31.08 - 05.09.2018

 

Διεθνής Έκθεση Ραδιοτηλεοπτικών Μέσων, Ηλεκτρικών και Ηλεκτρονικών Συσκευών στο Βερολίνο

Η IFA δεν είναι μόνο η πιο παλιά, αλλά και η πιο πρωτοπόρος έκθεση στον κλάδο των ηλεκτρονικών καταναλωτικών αγαθών (consumer electronics) καθώς και του οικιακού εξοπλισμού (home appliances). Στο επίκεντρο της περσινής IFA βρέθηκαν όλες οι τελευταίες τεχνολογίες, Fitness Watches με Music Player, Ultra High Definition στις τηλεοράσεις, ο συνδυασμός διαδικτύου και τηλεόρασης, τα smartwatches, τα νέα tablets, η μικρή κατανάλωση ενέργειας σε συνδυασμό με την υψηλή απόδοση, η εύκολη και «έξυπνη» χρήση και μία σειρά από υψηλής τεχνολογίας προϊόντα από όλες τις επώνυμες εταιρίες του κλάδου.

Στη τελευταία διοργάνωση της η IFA, συγκέντρωσε 1.805 εκθέτες, μεταξύ αυτών και η ελληνική εταιρία SEIOS SYN.P.E. σε μία έκταση 159.000 τ.μ. Ο αριθμός των εμπορικών επισκεπτών αυξήθηκε, αφού περισσότεροι από 253.000 επισκέπτες, έσπευσαν να δουν τη μεγαλύτερη και παγκοσμίως σημαντικότερη έκθεση στον κλάδο των ηλεκτρονικών και ηλεκτρικών συσκευών. Πουθενά αλλού στον κόσμο δεν υπάρχει μία τόσο μεγάλη συγκέντρωση παραγωγών, προμηθευτών και εμπόρων και μία τέτοια πλατφόρμα παραγγελιών. Επιπρόσθετα, 6.000 εκπρόσωποι ΜΜΕ, από τους οποίους περισσότεροι από 2.800 εκτός Γερμανίας, επισκέφθηκαν για να καλύψουν δημοσιογραφικά την έκθεση.

Τα εκθέματα της IFA αποτελούνται από τους εξής τομείς:

Ηλεκτρονικά καταναλωτικά αγαθά: Audio, Hi-Fi, High End, TV & Video, MP3, Blu-Ray, κινητά, tablets, media, DVD, ψηφιακή τηλεόραση, καλωδιακή και δορυφορική τεχνολογία, Λευκές συσκευές: Ψυγεία, πλυντήρια, κουζίνες, μικροσυσκευές, Multimedia: TV/PC, Internet, Online, Edutainment, Παιχνίδια, Πληροφορική: Online, Software/Hardware, Internet, εξοπλισμός Home-Office, Broadcasting: Ψηφιακή τηλεόραση, Multimedia Broadcasting, Ψηφιακή φωτογράφιση.

Πληροφορίες: Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο