tuv-iso-logo tuv-iso-27001-logo

«Κανένας λόγος ανησυχίας για τους εργαζόμενους στη Μαρινόπουλος»

Καθησυχαστικοί εμφανίζονται κύκλοι του υπουργού Επικρατείας, Αλέκου Φλαμπουράρη, σχετικά με την υπόθεση της Μαρινόπουλος ΑΕ.

Καθησυχαστικοί εμφανίζονται κύκλοι του υπουργού Επικρατείας, Αλέκου Φλαμπουράρη, σχετικά με την υπόθεση της Μαρινόπουλος ΑΕ.
Συγκεκριμένα αναφέρουν ότι «οι εργαζόμενοι της "Μαρινόπουλος ΑΕ" δεν πρέπει να ανησυχούν, λόγω της καθυστέρησης καθαρογραφής της δικαστικής απόφασης» και επισημαίνουν ότι «η καθυστέρηση αυτή, που οφείλεται στους δυστυχώς συνήθεις αργούς ρυθμούς της δικαιοσύνης, δεν θα ακυρώσει τη συμφωνία».
Οι ίδιοι κύκλοι προσθέτουν ότι «η κυβέρνηση, με όλες τις δυνάμεις της, θα προσπαθήσει, μία επιτυχής συμφωνία υπέρ 13.000 εργαζομένων και χιλιάδων προμηθευτών, να υλοποιηθεί».
Νωρίτερα, το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων είχε μεταδόσει πληροφορίες, οι οποίες ανέφεραν ότι εξαντλήθηκε η ενδιάμεση χρηματοδότηση της εταιρείας – μετά από την καταβολή του Δώρου των Χριστουγέννων στους εργαζομένους.
Σημειώνεται ότι η ενδιάμεση χρηματοδότηση προβλέπεται στη συμφωνία μεταξύ των τραπεζών, της οικογένειας Μαρινόπουλου και της Σκλαβενίτης ΑΕΕ, 
Σύμφωνα με αρμόδιες πηγές, τις οποίες επικαλείτο το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, πλέον δεν υπάρχουν τα χρήματα για την καταβολή της μισθοδοσίας του Δεκεμβρίου.
Σε ό,τι αφορά την έκδοση της εκκρεμούσας απόφασης του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, ορισμένες πληροφορίες, όπως ανέφερε το ίδιο ρεπορτάζ, κάνουν λόγο για τις πρώτες ημέρες του Ιανουαρίου του 2017, αλλά δεν είναι σαφές αν όντως πρόκειται να συμβεί.