tuv-iso-logo tuv-iso-27001-logo

Κλειστά λόγω ασφαλιστικού

Επαγγελματίες έμποροι και μισθωτοί στις επιχειρήσεις αποφάσισαν να κλείσουν τα καταστήματά τους την Πέμπτη και να συμμετέχουν στο συλλαλητήριο...

Επαγγελματίες έμποροι και μισθωτοί στις επιχειρήσεις αποφάσισαν να κλείσουν τα καταστήματά τους την Πέμπτη και να συμμετέχουν στο συλλαλητήριο της ΓΣΕΒΕΕ και της ΕΣΕΕ . 

Πριν από λίγο οι δυο οργανώσεις σε κοινή συνέντευξη τύπου ανακοίνωσαν την πλήρη αντίθεσή τους στο φοροασφαλιστικό σχέδιο της κυβέρνησης και προτείνουν σειρά προτάσεων που στοχεύουν στην ανάπτυξη και στην ουσία στην ανάκαμψη της οικονομίας και των ασφαλιστικών ταμείων .

Την Πέμπτη θα κλείσουν τα εμπορικά καταστήματα , η εστίαση , τα αρτοποιία , τα πρατήρια καυσίμων ,λαϊκές αγορές , ενώ θα γίνει προσπάθεια από εργαζόμενους σε πολυκαταστήματα και σούπερ μάρκετ να μην λειτουργήσουν. Επίσης  θα παγώσουν οι χερσαίες οδικές μεταφορές , ενώ μια σειρά από επαγγελματίες όπως οι εκτελωνιστές δεν θα προσέλθουν στην εργασία τους .

5000 με 6000 χιλιάδες ελληνικές επιχειρήσεις έχουν μεταναστεύσει στην Βουλγαρία και άλλοι 60.000 ελεύθεροι επαγγελματίες έχουν ανοίξει φορολογικό μητρώο στην γείτονα χώρα ανακοίνωσε ο Γιώργος Καββαθάς πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ

Υπάρχει θυμός και διάθεση απο τους συναδέλφους μας να μην μείνουν μόνο στο 24ωρο μπλακ αουτ και ζητούν συνέχιση κινητοποιήσεων με σειρά παρεμβάσεων κατά της πρότασης της κυβέρνησης για το ασφαλιστικό δήλωσε ο Βασίλης Κορκίδης πρόεδρος της ΕΣΕΕ . Ο δε πρωθυπουργός τώρα που μας χρειάζεται μας είδε χωρίς να συνδέει ασφαλιστικό ,φορολογικό και αναπτυξιακό νόμο .
Η κυβέρνηση έχασε χρόνο και μας βύθισε περισσότερο σε ύφεση …