21/04/2018 | 10:33
Ξεκινά συνεργασία του ΕΕΑ με το Επιμελητήριο Εύβοιας
Ξεκινά συνεργασία του ΕΕΑ με το Επιμελητήριο Εύβοιας


Στο περιθώριο του 26ου Ασφαλιστικού Συνεδρίου του InsuranceForum.gr που διεξήχθη στη Χαλκίδα στις 18/4/2018, υπήρξε συνάντηση εργασίας του προέδρου του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών κ. Γ. Χατζηθεοδοσίου με την πρόεδρο του Επιμελητηρίου Εύβοιας κα Παρασκευή Αγιοστρατίτη και συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν τους επιχειρηματίες και τους επαγγελματίες της Εύβοιας.
Οι δύο πλευρές συμφώνησαν να προχωρήσουν σε στενή συνεργασία και η αρχή θα γίνει με την ενημέρωση που θα κάνουν στελέχη του ΕΕΑ προς τα μέλη του Επιμελητηρίου Εύβοιας σχετικά με το πρόγραμμα Early Warning αλλά και για τον εξωδικαστικό συμβιβασμό.
Σύμφωνα με τον κ. Χατζηθεοδοσίου, η αγαστή συνεργασία μεταξύ των Επιμελητηρίων είναι απαραίτητη προϋπόθεση για τη χάραξη του αναπτυξιακού σχεδιασμού που έχει ανάγκη η χώρα, προκειμένου να αντιμετωπίσει την οικονομική κρίση και να μπει πλέον σε τροχιά ανάκαμψης. Στο πλαίσιο αυτό η μεταφορά τεχνογνωσίας από το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών προς άλλα περιφερειακά Επιμελητήρια είναι βέβαιο ότι θα βοηθήσει το έργο τους για την στήριξη των επιχειρηματιών και επαγγελματιών των περιοχών τους.
 

Tags: ΕΕΑ, Επικαιρότητα, Επιμελητήρια-Σωματεία-Σύλλογοι, Πρόεδρος ΕΕΑ Το άρθρο έχει αναγνωσθεί 16847 φορές

Σχετικές Ειδήσεις