02/12/2017 | 12:32
Ξεκίνησαν οι εκλογές στο ΕΕΑ - ΒΙΝΤΕΟ
Ξεκίνησαν οι εκλογές στο ΕΕΑ -  ΒΙΝΤΕΟ

Παρουσία πλήθους επαγγελματιών ψηφοφόρων και υποψηφίων ξεκίνησε η τριήμερη διαδικασία εκλογής νέου Διοικητικού Συμβουλίου το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθήνας.

 

Οι υποψήφιοι σύμβουλοι με τα τραπεζάκια έξω, τις αφίσες και τα ψηφοδέλτια υποδέχονταν τους ψηφοφόρους και προσπαθούσαν έστω την τελευταία στιγμή να τους πείσουν για να τους επιλέξουν στην ψηφοφορία.

 

Δείτε το βίντεο

 

 

Ακριβώς στις 09:00 οι πρώτοι ψηφοφόροι μπήκαν στο εκλογικό κέντρο και μετά τη διαδικασία πιστοποίησης πέρασαν στην αίθουσα ψηφοφορίας όπου έλαβαν τα ψηφοδέλτια και αποσύρθηκαν στα παραβάν για τη προτίμηση ψηφοδελτίου και σταυροδοσία συμβούλου. Ο πρώτος που έλαβε ψηφοδέλτιο από την εκλογική – εφορευτική επιτροπή ήταν άντρας αλλά η πρώτη που έριξε ψήφο στην κάλπη ήταν γυναίκα!

 

 

Μια ευχάριστη έκπληξη! Οι πρόεδροι των απερχομένων ΔΣ του ΒΕΑ κ. Παύλος Ραβάνης και του ΕΒΕΑ κ. Κωνσταντίνος Μίχαλος, πραγματοποίησαν φιλική επίσκεψη στους εκλογικούς χώρους στη στοά του ΕΕΑ και συναντήθηκαν με υποψηφίους καθώς και με τον Πρόεδρο και τον ΓΓ του απερχόμενου Δ.Σ. του ΕΕΑ κ.κ. Γιάννη Χατζηθεοδοσίου και Γιάννη Ρεκλείτη.

 

 

 

Η ψηφοφορία μέχρι τις 12:00 του Σαββάτου διεξάγονταν σχετικά ομαλά και το κλίμα ήταν ανταγωνιστικό μεν αλλά συναδελφικό μεταξύ όλων των υποψηφίων.

 

 

Σύμφωνα με την πρόσκληση της εκλογικής επιτροπής, τα μέλη του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών καλούνται να συμμετάσχουν στις εκλογές που θα διενεργηθούν στις 2, 3 και 4 Δεκεμβρίου 2017, ημέρες Σάββατο, Κυριακή και Δευτέρα, από τις 09:00 το πρωί μέχρι της 19:00, για την ανάδειξη του νέου 51μελούς Διοικητικού Συμβουλίου του Ε.Ε.Α.

 

 

Οι ψηφοφόροι έχουν να επιλέξουν μεταξύ 8 ψηφοδελτίων και κάπου 500 υποψηφίων συμβούλων!

 

 

 

 

 

 

 

Οι Συνδυασμοί: Υποψήφιοι και Προγράμματα

 

Συνδυασμός «Το Επιμελητήριο μας»

 

Συνδυασμός «Ανανεωτική Κίνηση Επαγγελματιών»

 

Συνδυασμός «Επαγγελματική Ανάπτυξη»

 

Συνδυασμός «Ανοικτό Επιμελητήριο»

 

Συνδυασμός «Ένωση Επιμελητηρίου»

 

Συνδυασμός «Ασφαλιστική Συνεργασία»

 

Συνδυασμός «Σ.Ε.Π. Σίγουρη Επαγγελματική Προοπτική»

 

Συνδυασμός «Αγωνιστική Αντιμονοπωλιακή Συσπείρωση»

 

 

 

 

 

 

ΣΒ

Tags: Επιμελητήρια-Σωματεία-Σύλλογοι Το άρθρο έχει αναγνωσθεί 1775 φορές

Σχετικές Ειδήσεις