tuv-iso-logo tuv-iso-27001-logo

Με δύο σημαντικές εκδηλώσεις ξεκινά η χρονιά για το ΕΕΘ

Η πρώτη είναι το επίσημο δείπνο του ΕΕΘ, το οποίο θα παρατεθεί το Σάββατο 14 Ιανουαρίου, με κεντρικό ομιλητή τον υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης.

Με δύο σημαντικές εκδηλώσεις, στις οποίες θα συμμετέχουν εξέχοντες ομιλητές, το Σάββατο και την επόμενη Κυριακή αρχίζει το 2017 για το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης.
Η πρώτη είναι το επίσημο δείπνο του ΕΕΘ, το οποίο θα παρατεθεί το Σάββατο 14 Ιανουαρίου, με κεντρικό ομιλητή τον υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης Δρ. Δημ. Παπαδημητρίου.
Όπως δήλωσε ο Πρόεδρος του ΕΕΘ Μιχάλης Ζορπίδης, είναι εξαιρετικά σημαντικό να ακούσουμε από τον πλέον αρμόδιο υπουργό τις σκέψεις, τις ιδέες και τη στρατηγική της κυβέρνησης για τη νέα χρονιά, σε ό,τι αφορά την Αγορά και τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις, μέσα στην ιδιαίτερα αρνητική συγκυρία αλλά και τις προκλήσεις του 2017!
Στο Ετήσιο Δείπνο θα δώσουν το "παρών" όλες οι αρχές της πόλης.
Η δεύτερη εκδήλωση είναι εξίσου σημαντική και εντάσσεται στη σειρά των εκδηλώσεων του ΕΕΘ "Οι Επαγγελματίες συζητούμε με τους Πολιτικούς μας" και θα διοργανωθεί την επόμενη Κυριακή 22 Ιανουαρίου στην αίθουσα "Θεσσαλονίκη" του Επιμελητηρίου.
Σε αυτήν θα αναπτύξουν τις θέσεις τους ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης, από την πλευρά της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης αλλά και ο Δημ. Μάρδας, πρώην υπουργός από την πλευρά της κυβέρνησης όπως και ο Γιώργος Αρβανιτίδης, Βουλευτής Β' Θεσσαλονίκης από την πλευρά της "Δημοκρατικής          Συμπαράταξης".
Η εκδήλωση θα γίνει στις 11 το πρωί και σ΄αυτήν θα δοθεί η ευκαιρία στα μέλη του ΕΕΘ όχι μόνο να ενημερωθούν για τις θέσεις των κομμάτων αλλά και να συζητήσουν με τους εκπροσώπους τους για τα θέματα του κλάδου των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.