tuv-iso-logo tuv-iso-27001-logo

MEAT & GRILL DAYS 10-11-12 Νοεμβρίου 2018, Metropolitan Expo

Η 6η διοργάνωση της έκθεσης MEAT & GRILL DAYS 2018 θα διεξαχθεί παράλληλα με άλλες 2 επαγγελματικές εκθέσεις που αφορούν στα τρόφιμα: DAIRY EXPO & FROZEN FOOD

MEAT & GRILL DAYS 10-11-12 Νοεμβρίου 2018!

 Νέα εποχή ξεκινά για την έκθεση κρέατος Meat Days που πλέον διευρύνει το χαρακτήρα και τα προϊόντα της και μετονομάζεται σε MEAT & GRILL DAYS.

 Υποστηρίζει και προβάλλει πάντα την εγχώρια και διεθνή αγορά κρέατος και από τη φετινή διοργάνωση εμπλουτίζει το χαρακτήρα της και εντάσει στο δυναμικό της πολλές, νέες σημαντικές κατηγορίες προϊόντων και εκθεμάτων που αφορούν στη μαζική εστίαση.

 Από τις 10 έως και τις 12 Νοεμβρίου 2018, όπως πάντα στο υπερσύγχρονο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo θα παρουσιαστούν μαζί όλη η αλυσίδα της αγοράς κρέατος από την παραγωγή και τη μεταποίηση μέχρι την παρουσίαση στον τελικό καταναλωτή και στον πελάτη της μαζικής εστίασης.

 Η 6η έκθεση MEAT & GRILL DAYS πραγματοποιείται κάθε 2 χρόνια και πλέον έχει καθιερωθεί ως μια ιδιαίτερα δυναμική, επαγγελματική έκθεση με εξειδίκευση στον τομέα της και με μεγάλη συμμετοχή.

 Στόχος της 6ης διοργάνωσης της έκθεσης για το κρέας & τα προϊόντα του και τη μαζική εστίαση είναι να συγκεντρώσει περισσότερους από 220 εκθέτες με αρκετές διεθνείς συμμετοχές ξένων αντιπροσώπων, σφαγείων και αγοραστών ξένων αλυσίδων. Να έχει διεθνή χαρακτήρα με το 10% των εκθετών να προέρχεται από το εξωτερικό, ενώ το 5% των επισκεπτών να είναι από άλλες χώρες όπως Ολλανδία, Γαλλία, Πολωνία, Κύπρος, Βουλγαρία, Ιταλία, Ισπανία, Ρουμανία, Τουρκία κ.λπ.

Οι βασικές κατηγορίες εκθετών είναι οι εξής:

Έμποροι και βιομηχανίες προϊόντων κρέατος (γύρος, μπιφτέκια, κεμπάπ, σουβλάκια, πανέ προϊόντα κ.ά.) • Έμποροι κρέατος & πουλερικών (χοιρινά, μοσχαρίσια, κοτόπουλα, αμνοερίφια, κουνέλια κ.ά.) • Βιομηχανίες και εργαστήρια αλλαντικών (λουκάνικα, αλλαντικά, παστουρμάδες, παραδοσιακά τοπικά προϊόντα κ.ά.) • Αντιπρόσωποι ξένων σφαγείων • Ελληνικές κτηνοτροφικές και πτηνοτροφικές μονάδεςΠρώτες ύλες για τη βιομηχανία και την αλλαντοποιία • Μπαχαρικά, dressing και μαρινάτεςΠροϊόντα συνοδευτικά του κρέατος (πίτες, πατάτες, ψωμάκια, σαλάτες, ζυμαρικά, λάδια κ.ά.) • Εξοπλισμός και μηχανήματα κοπής και επεξεργασίας κρέατος • Εξοπλισμός συσκευασίας και ζύγισηςΕξοπλισμός επαγγελματικής κουζίνας & GrillΤεχνολογίες, ιχνηλασιμότητα και σήμανση προϊόντων Ψυγεία, βιτρίνες και θάλαμοι ψύξηςΓραμμές διακίνησης κρεάτων και inox κατασκευές • Μελέτη, σχεδίαση και διακόσμηση κρεοπωλείων και χώρων εστίασης • Υπηρεσίες συμβούλων και πιστοποίηση HACCP, ISO κ.λπ • Μεταφορές, αποθηκεύσεις και διανομή τροφίμων (food logistics) • Εκπαίδευση, σχολές Chef και τουριστικών σπουδών.

Μαζί 2 σημαντικές επαγγελματικές εκθέσεις

Η 6η διοργάνωση της έκθεσης MEAT & GRILL DAYS 2018 θα διεξαχθεί παράλληλα με άλλες 2 επαγγελματικές εκθέσεις που αφορούν στα τρόφιμα:

– Την 5η διοργάνωση της έκθεσης DAIRY EXPO, η οποία αποτελεί τη μοναδική επαγγελματική έκθεση για την Γαλακτοκομία και Τυροκομία στη χώρα μας.

– Την έκθεση FROZEN FOOD, η οποία παρουσιάζει: λύσεις στις υπηρεσίες Food Logistics & διανομής τροφίμων, εξοπλισμό και συστήματα βιομηχανικής ψύξης, κατεψυγμένα τρόφιμα.