25/02/2018 | 08:30
Μεσίτες Αθηνών: Παρουσίασης της νέας ιστοσελίδας - 5 Βίντεο
Μεσίτες Αθηνών: Παρουσίασης της νέας ιστοσελίδας - 5 Βίντεο

Στις 24 Φεβρουαρίου 2018, πραγματοποιήθηκε, στο ξενοδοχείο «Τιτάνια», η παρουσίαση της νέας ιστοσελίδας (portal) ενημέρωσης του Συλλόγου Μεσιτών Αστικών Συμβάσεων Αθηνών- Αττικής (ΣΜΑΣΑΑ).

 

 

Κατά την παρουσίαση μίλησαν ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Λευτέρης Ποταμιάνος καθώς και Πρόεδροι και στελέχη του συνδικαλιστικού κινήματος των μεσιτών.

 

Μετά την παρουσίαση της ιστοσελίδας διεξήχθη πλούσιος διάλογος που αφορούσε τη λειτουργία της.

 

 

Μιλώντας ο κ. Ποταμιάνος επεσήμανε ότι η νέα ιστοσελίδα είναι ένα όραμα όλων των επαγγελματιών μεσιτών για εκσυγχρονισμό της παρουσίας τους στην αγορά ακίνητων. Ένα πόρταλ που είναι εργαλείο δικό μας και αναβαθμίζει τη δουλειά μας και τη δουλειά των συναδέλφων μας σε όλη την Ελλάδα, όπως έχουμε φιλοδοξία και όπως έχουμε λάβει πολλά μνήματα.

 

 

Από πλευράς μεσιτών και εκπροσώπων συλλόγων, που ήρθαν από πολλές περιοχές της χώρας, επιβεβαιώθηκε με τα καλύτερα λόγια η θετική αποδοχή της πρωτοβουλίας του συλλόγου της Αθήνας και η ιστοσελίδα ήδη αγκαλιάστηκε από όλους!

 

Το νέο portal λειτουργεί από τις αρχές του έτους με νέους κανόνες, διαφορετικές προϋποθέσεις και  ιδιαίτερα μεγάλη δυναμική. Στην ημερίδα έγιναν παρατηρήσεις βελτίωσης ://www.e-akinita.gr/

 

 

Η νέα ιστοσελίδα, Λ. Ποταμιάνος

 

 

Η νέα ιστοσελίδα, χαιρετισμοί

 

 

Η νέα ιστοσελίδα, παρουσίαση

 

 

Η νέα ιστοσελίδα, διάλογος Α΄ μέρος

 

 

Η νέα ιστοσελίδα, διάλογος Β΄ μέρος

 

 

 

 

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

 

 

 

 

ΑΣΒ

Tags: Ακίνητα Το άρθρο έχει αναγνωσθεί 2993 φορές

Σχετικές Ειδήσεις