tuv-iso-logo tuv-iso-27001-logo

«Μετάβαση» στο HR Community Conference & Awards 2016

«Μετάβαση» στο HR Community Conference & Awards 2016

Η ανοικτή κοινότητα HR Community θα συναντηθεί την Πέμπτη 19 Μαΐου στο HR Community Conference & Awards 2016, για να συμβάλλει στην αξιοποίηση των ελληνικών παραγωγικών δυνάμεων και τη δημιουργία κοινωνικής αξίας.

Το HR Community Conference & Awards 2016 διοργανώνεται από το Skywalker.gr στο ξενοδοχείο Divani Caravel στην Αθήνα. Στελέχη Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού, Ακαδημαϊκοί, Σύμβουλοι Επιχειρήσεων, Ειδικοί Επιστήμονες και Στελέχη Επιχειρήσεων, θα εξελίξουν ιδέες και θα αναπτύξουν γνώση, επεξεργαζόμενοι λειτουργίες, τεχνογνωσία, αξίες, τάσεις και εργαλεία, σε Κόμβους Συμβολής Εμπειρίας HRM που θα οδηγήσουν στο ετήσιο Hellenic HR Community Report.

Μετάβαση των ζωντανών συστημάτων σε ανθρωποκεντρικά μοντέλα ευτυχίας, είναι το κεντρικό θέμα του Συνεδρίου, που θα ολοκληρωθεί με τις απονομές βραβείων και τιμητικών διακρίσεων.

Το HR Community Conference & Awards 2016, μέσα από την ανάπτυξη επίκαιρης θεματολογίας και μέσω βιωματικών κόμβων ανταλλαγής εμπειρίας και ανάπτυξης γνώσης, θα συν-δημιουργήσει, για να μπορέσει η επιχειρηματικότητα να αντέξει και να εξελιχθεί.

Ενδεικτικά, οι θεματικές ενότητες του Συνεδρίου είναι:

  • Panel I: «Η Μεγάλη Εικόνα»
  • Panel II: «Η Ελληνική Αντίληψη της Πραγματικότητας». Παρουσίαση Ερευνών.
  • Keynote Speech: Πολυχρόνης Πέτρος, Διευθυντής του Αθηναϊκού Κέντρου Μελέτης του Ανθρώπου (Α.Κ.Μ.Α), Θεραπευτής Ομάδας και Οικογένειας, Παιδοψυχίατρος
  • Κόμβοι Συμβολής Εμπειρίας HRM
  • Έρευνα: Η Εμπειρία του Συστήματος: Επιχειρηματίες και Εργαζόμενοι.
  • Hellenic HR Community Report
  • Παρουσιάσεις Συστημάτων και Εργαλείων HRM

Στο κλείσιμο του συνεδρίου θα πραγματοποιηθεί η απονομή των HR Community Awards 2016. Στόχος των Βραβείων είναι να αναδείξουν εταιρίες και οργανισμούς, επιβραβεύοντας την ανάπτυξη και την εφαρμογή επιτυχημένων και καινοτόμων πρακτικών, μεθόδων και στρατηγικών του HRM,  οι οποίες συμβάλλουν  καθοριστικά στην επιχειρησιακή  βιωσιμότητα και στην προσωπική ευημερία του Ανθρώπου, δίνοντας έμφαση στον κοινωνικό χαρακτήρα του HRM. Η απονομή των βραβείων συμπληρώνεται με την απόδοση τεσσάρων τιμητικών διακρίσεων σε παράγοντες που έχουν συμβάλει στην εξέλιξη, στην υποστήριξη και στον εκσυγχρονισμό της Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού στην Ελλάδα.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε:

Μαίρη Κατσαπρίνη, Events Marketing Director, SKYWALKER.GR,

210 9730280, εσωτ. 208, [email protected]