tuv-iso-logo tuv-iso-27001-logo

Ν. Κογιουμτσής: Δωρεάν συμμετοχή μελών του ΕΕΑ στη ΔΕΘ

"Δίνουμε διέξοδο και στην επιχειρηματικότητα και στην οικονομία της χώρας με τέτοιες κινήσεις που δικαίως κάνει το Επιμελητήριο ως ανταπόδοση προς τα μέλη του"

Για τη δυνατότητα που παρέχει το  Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών στα μέλη του να συμμετάσχουν δωρεάν με δικό τους περίπτερο εντός του περιπτέρου του ΕΕΑ, στην 83η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, μίλησε ο Β’ Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Νίκος Κογιουμτσής.
Σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό Μεσόγειος FM 105,4 στο “Κόκκινο”, ο κ. Κογιουμτσής υπογράμμισε ότι η παροχή αυτή προς τα μέλη εντάσσεται στο πλαίσιο των ανταποδοτικών υπηρεσιών του ΕΕΑ, τις οποίες σχεδιάζει και υλοποιεί η νέα διοίκηση του Επιμελητηρίου.
Φέτος στη ΔΕΘ τιμώμενη χώρα είναι οι ΗΠΑ και αναμένεται αθρόα συμμετοχή αμερικανικών εταιρειών, γεγονός που καθιστά ιδιαίτερα σημαντική τη δυνατότητα που δίνει το ΕΕΑ στα μέλη του να συμμετέχουν με δικό τους περίπτερο, χωρίς καμία επιβάρυνση.
“Δίνουμε διέξοδο και στην επιχειρηματικότητα και στην οικονομία της χώρας με τέτοιες κινήσεις που δικαίως κάνει το Επιμελητήριο ως ανταπόδοση προς τα μέλη του”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Κογιουμτσής.