tuv-iso-logo tuv-iso-27001-logo

Ο Εμπορικός Σύλλογος ευχαριστεί την «Καθημερινή» για το αφιέρωμα

Οκτασέλιδο αφιέρωμα στην πόλη του Μεσολογγίου φιλοξένησε η εφημερίδα «Καθημερινή», με το ένθετό της «Ταξίδια»

Οκτασέλιδο αφιέρωμα στην πόλη του Μεσολογγίου φιλοξένησε η εφημερίδα «Καθημερινή», με το ένθετό της «Ταξίδια», που δημοσιεύτηκε το Σάββατο 8 Οκτωβρίου, σχολιάζοντας, μεταξύ άλλων, πως «αν και παραγνωρισμένη ως τουριστικός προορισμός, η ένδοξη πόλη της Επανάστασης του ’21 έχει κάτι για όλους τους τύπους ταξιδιωτών: τον ιστοριοδίφη, τον καλοφαγά, τον φυσιολάτρη – και όποιον ξέρει να εκτιμά την αυθεντικότητα σε όλες τις εκφάνσεις της.»

Το Γραφείο Τουριστικής Ανάπτυξης Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Ι.Π. Μεσολογγίου συνέβαλε με κάθε δυνατό τρόπο στην διαδικασία συλλογής των απαραίτητων πληροφοριών και την ολοκλήρωση του εν λόγω αφιερώματος.

Θα θέλαμε να συγχαρούμε και να ευχαριστήσουμε από καρδιάς, όλους όσοι συνετέλεσαν στο άρτιο αποτέλεσμα και εργάστηκαν για την επιτυχή περάτωση του αφιερώματος για την πόλη μας. Ιδιαίτερες ευχαριστίες οφείλουμε να απευθύνουμε στον επικεφαλής του εγχειρήματος, δημοσιογράφο Θύμιο Κάκο, ο οποίος με την γραφή του ανέδειξε ακόμη περισσότερο τις ομορφιές του Μεσολογγίου.

Μια αξιέπαινη πρωτοβουλία που χαροποιεί ιδιαίτερα όλους όσοι αγωνιζόμαστε για να δώσουμε μια ώθηση στην τουριστική ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής Μεσολογγίου, κατατάσσοντάς την στον χάρτη των διαδεδομένων ελληνικών προορισμών.

Ευχαριστούμε την εφημερίδα «Καθημερινή» που αποτέλεσε τον ιδανικό διαφημιστή της πόλης μας και που συνέδραμε την προσπάθεια προβολής της.

 Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΣΙΟΠΟΥΛΟΣ