tuv-iso-logo tuv-iso-27001-logo

O Εμπορικός Σύλλογος για την λειτουργία της αγοράς την Κυριακή

Ο Εμπορικός Σύλλογος Σερρών, όπως είπε μιλώντας στην ΕΡΤ Σερρών , ο πρόεδρος του κ. Γιάννης Μπαλίτης, θα συνεδριάσει εκτάκτως την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου...

Την Τρίτη 1 Νοεμβρίου ξεκινούν οι φθινοπωρινές ενδιάμεσες εκπτώσεις και ολοκληρώνονται στις 10 Νοεμβρίου ενώ τα καταστήματα μπορούν να είναι ανοικτά προαιρετικά την Κυριακή, 6 Νοεμβρίου, από τις 11 π.μ μέχρι τις 8 μ.μ. σύμφωνα με επιστολή της Εθνικής Συνομοσπονδίας Εμπορικών Επιχειρήσεων  στις Εμπορικές Ομοσπονδίες και όλους τους Εμπορικούς Συλλόγους της χώρας.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Σερρών, όπως είπε μιλώντας στην ΕΡΤ Σερρών , ο πρόεδρος του κ. Γιάννης Μπαλίτης, θα συνεδριάσει εκτάκτως  την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου, στις 9.30 το βράδυ με μοναδικό θέμα την λειτουργία της αγοράς κατά το δεκαήμερο των προσφορών  και να αποφασιστεί εάν θα ανοίξουν τα καταστήματα ή όχι την Κυριακή 6 Νοεμβρίου. Όπως είπε ο κ. Μπαλίτης  οι προσφορές πέραν των κανονικών περιόδων εκπτώσεων εξυπηρετούν της πολυεθνικές και εξέφρασε για μια ακόμη φορά την αντίθεση του στο να ανοίγει η αγορά τις Κυριακές, διευκρινίζοντας πως είναι προσωπική του άποψη.