01/12/2017 | 14:45
Ο πρόεδρος του ΕΕΑ Γ. Χατζηθεοδοσίου στον ΑΝΤ1
Ο πρόεδρος του ΕΕΑ Γ. Χατζηθεοδοσίου στον ΑΝΤ1
Για τους πλειστηριασμούς ακινήτων, τη λοταρία, το κοινωνικό μέρισμα, τις 120 δόσεις και τους πληγέντες από τις φονικές πλημμύρες μίλησε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα» με τον Γιώργο Παπαδάκη μίλησε ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου.
Σε ό,τι αφορά τους πλειστηριασμούς ακινήτων, ο κ. Χατζηθεοδοσίου υπογράμμισε την ανάγκη να προστατευθεί η πρώτη κατοικία και όσοι έχουν αντικειμενική αδυναμία πληρωμής, αλλά και να βρεθούν οι μπαταχτσήδες. 
Αναφερόμενος στη λοταρία και το κοινωνικό μέρισμα ο πρόεδρος του ΕΕΑ επισήμανε ότι όταν αυτά είναι τα θέματα συζήτησης τότε "αυτή η κοινωνία δεν προχωράει μπροστά και δεν θα δει άσπρη μέρα".
Για τις 120 δόσεις ο κ. Χατζηθεοδοσίου επισήμανε ότι αν δεν υπάρξει ανάπτυξη τότε ακόμη και οι επιχειρήσεις που θα ενταχθούν στη ρύθμιση δεν θα μπορέσουν να ανταποκριθούν στην πληρωμή τους.
Αναφέρθηκε ακόμη στην προσφορά τροφίμων και εμφιαλωμένου νερού από το ΕΕΑ στους πληγέντες των δήμων Μάνδρας και Ν. Περάμου, αλλά και στη βοήθεια που μπορούν προσφέρουν τα Επιμελητήρια στις επιχειρήσεις που έχουν πληγεί μέσω πραγματογνωμόνων, ώστε να αποζημιωθούν πιο γρήγορα.
 
ΔΕΙΤΕ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ
 
 
 

Σχετικές Ειδήσεις