tuv-iso-logo tuv-iso-27001-logo

Ο πρόεδρος του ΕΕΑ στο Kontra για τη στήριξη ευπαθών ομάδων 8 δήμων

Είναι η πρώτη φορά που ένα Επιμελητήριο αναλαμβάνει μια τέτοια πρωτοβουλία.

Η πολύ σημαντική πρωτοβουλία του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών και η συνεργασία με οκτώ Δήμους της Αττικής για τη στήριξη ευπαθών ομάδων παρουσιάστηκε στην εκπομπή «Επί του Πιεστηρίου» στο Kontra Channel με τον Μάκη Κουρή και τον Σπύρο Γκουτζάνη, στην οποία ήταν καλεσμένος, την Τρίτη 23 Μαΐου 2017, ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, Γιάννης Χατζηθεοδοσίου.

Λίγες ώρες μετά τη συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε στο ΕΕΑ, ο κ. Χατζηθεοδοσίου μίλησε στο Kontra για την οικονομική ενίσχυση ύψους 100.000 ευρώ που προσφέρει το Επαγγελματικό Επιμελητήριο για να στηριχθούν – μέσω κοινωνικών δομών των δήμων- αδύναμοι οικονομικά πολίτες.

Ο πρόεδρος του ΕΕΑ επισήμανε ότι είναι η πρώτη φορά που ένα Επιμελητήριο αναλαμβάνει μια τέτοια πρωτοβουλία, καλώντας και άλλους φορείς να κινηθούν ανάλογα.

Αυτή η προσπάθεια θα έχει συνέχεια άμεσα, καθώς, όπως είπε ο κ. Χατζηθεοδοσίου, συμφωνήθηκε πολλά Επιμελητήρια, μαζί και με την Κεντρική Ένωση, να αναλάβουν πρωτοβουλίες, δίνοντας έμφαση και σε άλλες ευπαθείς ομάδες, αναπήρους, τυφλούς κ.λπ..

Στη διάρκεια της εκπομπής ο πρόεδρος του ΕΕΑ τοποθετήθηκε και για τις εξελίξεις στο πεδίο των διαπραγματεύσεων υπογραμμίζοντας τις αρνητικές για την αγορά συνέπειες της εκ νέου αλλαγής του κλίματος μετά τη μη επίτευξη συνολικής συμφωνίας τη Δευτέρα το βράδυ στο Εurogroup.

 

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ