tuv-iso-logo tuv-iso-27001-logo

Ο χορός των εξοχικών. Μια νότα αισιοδοξίας – 3 βίντεο

Η βραδιά πήρε ένα ξεχωριστό χρώμα με τη βοήθεια του μουσικού συγκροτήματος που δεν άφησε στιγμή χωρίς νότες και τραγούδι.

Με μεγάλη συμμετοχή και σε κλίμα αισιοδοξίας, παρά την κρίση που μαστίζει τον κλάδο, πραγματοποιήθηκε, στις 20 Φεβρουαρίου 2017, ο ετήσιος  χορός των μελών της ΕΝΩΣΗΣ ΕΞΟΧΙΚΩΝ  ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ.

 

Τον χορό τίμησαν με την παρουσία τους από πλευράς ΕΕΑ ο Πρόεδρος κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, ο Οικονομικός Επόπτης κ. Παναγιώτης Κολλάρος  και το μέλος του ΔΣ κ, Ταμβακίδης Αλέξανδρος.

 

Παραβρέθηκαν ακόμη παράγοντες τη πολιτικής ζωής, ο Πρόεδρος της ΚΕΕΕ κ. Κ. Μίχαλος,  εκπρόσωποι συνδικαλιστικών και επιμελητηριακών οργανώσεων και πολλοί παλαίμαχοι συνδικαλιστές του κλάδου και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

 

 

Η βραδιά πήρε ένα ξεχωριστό χρώμα με τη βοήθεια του μουσικού συγκροτήματος που δεν άφησε στιγμή χωρίς νότες και τραγούδι. Κάποιοι χόρεψαν και ξέδωσαν κάποιοι κρατούσαν το ίσο και οι άλλοι χειροκροτούσαν.

 

 

Μιλώντας ο Πρόεδρος της Ένωσης κ. Γιώργος Κουράσης ευχήθηκε «καλή χρονιά» και αφού ανέλυσε την πραγματικά δύσκολη κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο κλάδος της εστίασης με την κρίση, τα μνημόνια και τα υπερβολικά βάρη από φόρους εισφορές και  άλλες υποχρεωτικές πληρωμές, κατέληξε με μήνυμα αισιοδοξίας ότι ο κλάδος θα δώσει τη μάχη για την επιβίωσή του και θα την κερδίσει.

 

Την εκδήλωση άνοιξε ο ΓΓ της Ένωσης κ. Μιχάλης Κολλιός

 

Χαιρετίζοντας την εκδήλωση ο παλαίμαχος συνδικαλιστής του κλάδου και επίτιμος πρόεδρος της ένωσης κ. Ι. Τσάκος επεσήμανε τις δύσκολες μέρες που μας περιμένουν από τις πολιτικές αφανισμού των επιχειρήσεων του κλάδου που ασκούνται κυρίως με τη φορολογία και τον ΦΠΑ.

 

Παρακολουθήστε τις ομιλίες και την εκδήλωση απο τα βίντεο.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Φωτορεπορτάζ

 

 

 

 

 

 

ΣΒ