05/12/2017 | 06:00
Οι εκλογές στο ΕΕΑ
Οι εκλογές στο ΕΕΑ

Με τη συμμετοχή πάνω από 5.400 μελών στην ψηφοφορία ( έναντι 5.383 το 2011), ολοκληρώθηκε η διαδικασία των εκλογών του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, την Δευτέρα 4/12/2017.

 

Η συμμετοχή κρίνεται πολύ ικανοποιητική δεδομένου ότι από τις προηγούμενες εκλογές τα ταμειακώς εντάξει μέλη μειώθηκαν σχεδόν 20%, λόγω των συνεπειών της κρίσης.

 

 Η διαδικασία της καταμέτρησης ξεκίνησε αμέσως μετά το κλείσιμο της κάλπης και τα τελικά αποτελέσματα αναμένονται την Τρίτη.

 

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία (Τρίτη, 10:30΄)  της εκλογικής αναμέτρησης, νικητής αναδείχνεται ο συνδυασμός "Το Επιμελητήριο μας" με επικεφαλής τον κ. Γιάννη Χατζηθεοδοσίου, ο οποίος λαμβάνει ποσοστό 55% και 28 από τις 51 έδρες, που σημαίνει αυτοδυναμία στο νέο Δ.Σ..

 

Στη δεύτερη θέση ο συνδυασμός "Ανανεωτική Κίνηση Επαγγελματιών" με επικεφαλής τον κ. Νίκο Λεβετσοβίτη με ποσοστό 25% και 13 έδρες. 

 

Από 2 έδρες λαμβάνουν ο συνδυασμός "Επαγγελματική Ανάπτυξη", με επικεφαλής τον κ. Γιάννη Ρεκλείτη, ο συνδυασμός "Ανοικτό Επιμελητήριο" με επικεφαλής τον κ. Γιάννη Βαφειαδάκη και ο συνδυασμός "Ένωση Επιμελητηρίου" με επικεφαλής τον κ. Γιώργο Ζηκόπουλο.

 

Ακολουθούν, με 1 έδρα έκαστος, ο συνδυασμός "Σ.Ε.Π. Σίγουρη Επαγγελματική Προοπτική" με επικεφαλής τον κ. Βασίλη Καρναχωρίτη, ο συνδυασμός "Ασφαλιστική Συνεργασία" με επικεφαλής τον κ. Κλήμη Δημαρχιάδη και ο συνδυασμός "Αγωνιστική Αντιμονοπωλιακή Συνεργασία" με επικεφαλής τον κ. Αναστάσιο Καυκαλέτο.

 

Το eea.gr θα παρακολουθεί τις εξελίξεις στην καταμέτρηση των ψήφων και θα ενημερώνει κάθε φορά που θα υπάρχουν έγκυρες πληροφορίες.

 

ΣΒ

Tags: Επιμελητήρια-Σωματεία-Σύλλογοι Το άρθρο έχει αναγνωσθεί 2514 φορές

Σχετικές Ειδήσεις