tuv-iso-logo tuv-iso-27001-logo

Οι Περιπτερούχοι – καπνοπώλες για το πολυνομοσχέδιο – βίντεο

Βίντεο από τη συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Οικονομικών Θεμάτων της Βουλής 20/05/2016

Βίντεο από τη συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Οικονομικών Θεμάτων της Βουλής 20/05/2016 με την κατάθεση θέσεων των φορέων επιχειρηματικών και κοινωνικών κλάδων.

 

Την Παρασκευή 20-05-2016 εν όψει της ψήφισης του Νομοσχεδίου που αφορούσε την νέα αύξηση φορολογίας καπνικών από 01-01-2017 ο Πρόεδρος του Συνδικάτου Επαγγελματιών Περιπτερούχων Καπνοπωλών και Ψιλικών Ειδών Νομού Αττικής κ. Γιώργος Δούκας, καλέστηκε από την αρμόδια επιτροπή να τοποθετηθεί για το συγκεκριμένο θέμα.

 

Όπως αναφέρει το Συνδικάτο, δυστυχώς οι αποφάσεις της Συγκυβέρνησης ήταν προειλημμένες και το μόνο που επιθυμούσε η Επιτροπή ήταν να καλυφθεί με τον ''δημοκρατικό μανδύα''  ότι  άκουσε και τους κλαδικούς θεσμικούς παράγοντες.

Στα 2 τρίλεπτα που είχε δικαίωμα να μιλήσει ο κάθε καλεσμένος φορέας το Συνδικάτο κατήγγειλε την κοροϊδία και την διαπλοκή που υπάρχει στο Μαξιμου για όλα τα θέματα που αφορούν το Λιανεμπόριο Καπνικών αλλά και εν γένει τον Κλάδο μας.  

 

Δείτε τα βίντεο.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/v1ClI83oOPw" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

 

https://www.youtube.com/watch?v=v1ClI83oOPw

 

 

 

 

Πηγή: www.synpeka.gr