tuv-iso-logo tuv-iso-27001-logo

Π.Παντελής: Η φορολογική επικαιρότητα και τα προβλήματα- βίντεο

"είναι πολύ νωρίς να κρίνουμε γιατί έχουν γίνει θετικές διακηρύξεις αλλά ακόμη πολλά θέματα βρίσκονται σε συζήτηση και δεν έχουν διατυπωθεί σε χαρτί"

Αισιόδοξος ως προς τα αποτελέσματα της διαπραγμάτευσης της κυβέρνησης με τους Εταίρους της ΕΕ, δήλωσε ο φοροτεχνικός, συνεργάτης του ΕΕΑ, Παναγιώτης Παντελής, στην τηλεοπτική εκπομπή «Υπάρχει Λύση» του sbc, της 16ης Φεβρουαρίου, με τις κυρίες Κία (Ευδοκία) και Σοφία Μύτιλη.

 

Όπως τόνισε ο κ. Παντελής, η αισιοδοξία του πηγάζει και από το ότι οι ίδιοι οι ευρωπαίοι έχουν παραδεχτεί ότι έχουν κάνει λάθος στα μέτρα που επέβαλαν ως τώρα στην Ελλάδα. Όσον αφορά τις κινήσεις της κυβέρνησης τόνισε ότι είναι πολύ νωρίς να κρίνουμε γιατί έχουν γίνει θετικές διακηρύξεις αλλά ακόμη πολλά θέματα βρίσκονται σε συζήτηση και δεν έχουν διατυπωθεί σε «ένα κομμάτι χαρτί».

 

Στην εκπομπή εξέθεσε τις απόψεις του για τη φορολογία ακινήτων, τον ΕΝΦΙΑ κλπ, και ο κ. Γιώργος Χριστόπουλος, εκπρόσωπος της ΠΟΜΙΔΑ.

 

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής διεξήχθη διαφωτιστικός διάλογος μεταξύ των δημοσιογράφων, του κ. Παντελή και του κ. Χριστόπουλος που αφορούσε τη φορολογία, τα ακίνητα, τα μέτρα, τις ρυθμίσεις, τα έσοδα του Δημοσίου κλπ. Παρενέβησαν ακόμη, αρκετοί τηλεθεατές και απαντήθηκαν φορολογικά ερωτήματα που έθεταν.

 

Δείτε την ενδιαφέρουσα εκπομπή.