01/02/2018 | 10:55
Πρόεδρος ΕΕΑ στον ΣΚΑΙ για εκλογές ΚΕΕ, επιχειρήσεις, σχολικά κυλικεία
Πρόεδρος ΕΕΑ στον ΣΚΑΙ για εκλογές ΚΕΕ, επιχειρήσεις, σχολικά κυλικεία
Για τις εκλογές ανάδειξης νέας Διοίκησης στην Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων, την επιχειρηματικότητα και το ζήτημα των POS στα σχολικά κυλικεία μίλησε ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ Τηλεόραση "Σήμερα" με τον Δημήτρη Οικονόμου και τη Μαρία Αναστασοπούλου.
Σε ό,τι αφορά τις εκλογές που θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου για τη νέα Διοικητική Επιτροπή της ΚΕΕ ο κ. Χατζηθεοδοσίου υπογράμμισε: 
"Κάναμε την υπέρβαση. Βεβαίως έχουμε και πολιτικές και προσωπικές διαφορές αλλά έχουμε ενιαίο ψηφοδέλτιο αποδεικνύοντας ότι προέχουν τα προβλήματα του επιχειρηματικού κόσμου και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, και στέλνοντας ένα μήνυμα στην πολιτική ηγεσία ότι ήρθε η ώρα να υπάρξει εθνική στρατηγική στην οικονομία".
Για την κατάσταση στην αγορά ο Πρόεδρος του ΕΕΑ επανέλαβε ότι από τον Σεπτέμβριο και μετά "υπάρχει ένα φως", ωστόσο αυτό δεν μεταφράζεται σε "κέρδη" για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, καθώς αυτές που ενισχύονται περισσότερο είναι οι πολυεθνικές.
Αναφορικά με το θέμα της εγκατάστασης POS στα σχολικά κυλικεία ο κ. Χατζηθεοδοσίου έκανε λόγο για παραλογισμό και επισήμανε ότι έχει ζητηθεί από το ΕΕΑ συνάντηση για το ζήτημα με την υφυπουργό Οικονομικών κα. Αικ.  Παπανάτσιου.
 
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ: 
 

 

Σχετικές Ειδήσεις