tuv-iso-logo tuv-iso-27001-logo

Πρόεδρος ΕΦΕΤ: Ασφαλείς οι Έλληνες καταναλωτές

Καθησυχαστικός εμφανίζεται ο πρόεδρος του ΕΦΕΤ σχετικά με την υπόθεση του απειλητικού μηνύματος που «ανέβηκε» στο διαδίκτυο για πιθανή μόλυνση κάποιων προϊόντων

Καθησυχαστικός εμφανίζεται ο πρόεδρος του ΕΦΕΤ, Ιωάννης Τσιάλτας, σχετικά με την υπόθεση του απειλητικού μηνύματος που «ανέβηκε» στο διαδίκτυο για πιθανή μόλυνση κάποιων προϊόντων.

Μιλώντας στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο κ. Τσιάλτας διαβεβαίωσε ότι οι Έλληνες καταναλωτές είναι ασφαλείς, μετά τους σχετικούς ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν στην στοχοποιημένη αγορά της Αττικής, σε στενή συνεργασία με την Ελληνική Αστυνομία αλλά και την προληπτική απομάκρυνση των επίμαχων προϊόντων από τις επιχειρήσεις.

«Υπήρξε μια απειλή από κάποια οργάνωση και έγινε μια συντονισμένη ενέργεια από την Ελληνική Αστυνομία, σε συνεργασία με τον ΕΦΕΤ και τις ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις με συγκεκριμένο πλάνο ενεργειών. Βασικός στόχος μας είναι η προστασία του καταναλωτή και αυτό επιτυγχάνεται με την απόσυρση των επίμαχων προϊόντων από την Αττική όπου υπήρχε και η απειλή. Ήδη αποσύρθηκαν τα επίμαχα προϊόντα από τα ράφια των σούπερ μάρκετ με πρωτοβουλία όλων των εταιρειών ενώ ο ΕΦΕΤ. Ο ΕΦΕΤ θα ελέγξει αν αυτό έχει γίνει στο μέγιστο δυνατό βαθμό», ανέφερε χαρακτηριστικά.