tuv-iso-logo tuv-iso-27001-logo

Προμήθεια Εταιρικών Φόλντερ από το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών προσκαλεί σε υποβολή προσφορών για την προμήθεια 3.000 (τριών χιλιάδων) εταιρικών φόλντερς (folders) παρουσίασης.

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους για υποβολή προσφορών προμήθειας 3.000 (τριών χιλιάδων) εταιρικών φόλντερς (folders) παρουσίασης, με τις ακόλουθες προδιαγραφές:
 

  •  Folder μεγέθους 31 x 22 cm με θήκη για έγγραφα Α4 

  • Σε πλαστικοποιημένο χαρτί 350gr

Η μακέτα θα βασισθεί στο εταιρικό folder που ήδη χρησιμοποιείται από το επιμελητήριο. Σε περίπτωση ενδιαφέροντος καλείσθε στην παραλαβή  δείγματος από τα γραφεία του Ε.Ε.Α. στον 2ο Ορ.. 
 

ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΘΕΙΣΑ ΔΑΠΑΝΗ – ΚΑΤΑΚΥΡΩΣΗ

Ο συνολικός προύπολογισμός της δαπάνης ανέρχεται σε 3.000 ευρώ συμπ. ΦΠΑ και βαρύνει τον τακτικό προϋπολογισμό του επιμελητηρίου. Η κατακύρωση θα πραματοποιηθεί με βάση τη χαμηλότερη προσφορά.

ΤΡΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ

Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στην πρόσκληση, θα πρέπει να υποβάλουν σε κλειστό σφραγισμένο φάκελο την προσφορά τους στο πρωτόκολλο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών (Πανεπιστημίου 44 & Χαρ. Τρικούπη, 10679, Αθήνα) έως την Τρίτη 11/10/2016 και ώρα 14.00, αναφέροντας, α) την ένδειξη «ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΤΑΙΡΙΚΩΝ ΦΟΛΝΤΕΡΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝ», β) την επωνυμία του προσφέροντος και γ) τα στοιχεία επικοινωνίας του. Η προσφορά θα πρέπει να συνοδεύεται από συνοπτικό προφίλ του υποψηφίου αναδόχου.

ΠΛΗΡΩΜΗ

Η πληρωμή από το  Ε.Ε.Α. θα πραγματοποιηθεί επί πιστώσει μετά την παράδοση στην κεντρική υπηρεσία του Ε.Ε.Α. των προς παράδοση φόλντερς, της μακέτας σε ψηφιακό αρχείο τύπου indd ή/και psd και του σχετικού παραστατικού. H εξόφληση γίνεται με επιταγή ημέρας σε χρον. διάστημα περίπου 20 ημερών, προσκομίζοντας τα δικαιολογητικά που τυχόν ζητηθούν από την αρμόδια οικονομική υπηρεσία του επιμελητηρίου.

Για προμήθεια κόστους άνω των 1.500 ευρώ είναι απαραίτητη η προσκόμιση φορολογικής  ενημερότητας του προμηθευτή.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Γραφείο Τύπου του Ε.Ε.Α.

Υπεύθυνος: Κος Χρήστος Αλεξόπουλος

Τηλέφωνο: 2103380240 (καθημερινά 8.00-15.00)

Εmail: [email protected] , [email protected]