27/02/2018 | 08:10
Προς κυβερνητικό ανασχηματισμό
Προς κυβερνητικό ανασχηματισμό

Πληροφορίες αναφέρουν ότι την παραίτηση του από την κυβέρνηση υπέβαλε και ο υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Δημήτρης Παπαδημητρίου, λίγες ώρες μετά την παραίτηση της συζύγου του, Ράνιας Αντωνοπούλου. 

 

Σύμφωνα με την εφημερίδα Καθημερινή, η παραίτηση έγινε αποδεκτή, αργά το βράδυ της Δευτέρας, από τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα. Αμφότερες οι παραιτήσεις υπεβλήθηκαν για λόγους ευθιξίας με αφορμή το ζήτημα που προέκυψε σχετικά με το επίδομα ενοικίου που λάμβανε η πρώην πλέον αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

 

Μετά από αυτές τις εξελίξεις σε συνδυασμό με τη δυσαρέσκεια και τη διαφωνία τους με τα πεπραγμένα της υπουργού που άρχισαν να εκφράζουν από χθες κυβερνητικά και κομματικά στελέχη, αναζωπυρώνονται οι συζητήσεις για επικείμενο διορθωτικό ανασχηματισμό του κυβερνητικού σχήματος. 

 

Υπενθυμίζεται ότι είχε προηγηθεί η παραίτηση του Κώστα Ζουράρι στα μέσα Ιανουαρίου. Ταυτόχρονα, πιθανή θεωρείται η αντικατάσταση του υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννη Μουζάλα, ο οποίος αντιμετώπισε προβλήματα υγείας.

 

Δεν είναι γνωστό αν ο ανασχηματισμος θα είναι μεγάλος ή "μίνι".

 

 

ΑΣΒ

Tags: Πολιτική Το άρθρο έχει αναγνωσθεί 1033 φορές

Σχετικές Ειδήσεις