tuv-iso-logo tuv-iso-27001-logo

Πρόσκληση ενδιαφέροντος για συμμετοχή επιχ/σεων στη 4η FOOD EXPO 2017

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή επιχειρήσεων σε περίπτερο της Περιφέρειας Αττικής στη διεθνή έκθεση τροφίμων-ποτών «4η FOOD EXPO 2017»

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή επιχειρήσεων σε περίπτερο της Περιφέρειας Αττικής στη διεθνή έκθεση τροφίμων-ποτών

«4η FOOD EXPO 2017»

Σας ενημερώνουμε ότι η Περιφέρεια Αττικής εξετάζει το ενδεχόμενο συμμετοχής της στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων & Ποτών «4η FOOD EXPO» που θα πραγματοποιηθεί  από 18-20 Μαρτίου 2017 στο εκθεσιακό κέντρο Athens Metropolitan Expo, στο Διεθνές Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος στην Αθήνα, με επιχειρήσεις τροφίμων και ποτών που δραστηριοποιούνται εντός της χωρικής της αρμοδιότητας. Το συγκεκριμένο εκθεσιακό γεγονός διοργανώνεται από την εταιρεία « Forum Α.Ε.»

Η Περιφέρεια Αττικής προσανατολίζεται να επιδοτήσει το κόστος συμμετοχής κατά 50% για την ενοικίαση περιπτέρου ενώ το υπόλοιπο 50% θα το επιβαρυνθούν οι εκθέτες.

Εφόσον ληφθεί απόφαση από το Περιφερειακό Συμβούλιο και επικυρωθεί η πρόθεση της συμμετοχής της, τότε θα οριστικοποιηθεί κι η κατάταξη – λίστα των υποψηφίων εκθετών βάσει των κριτηρίων επιλογής που θα καθοριστούν με την απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Προϋποθέσεις για την συμμετοχή των επιχειρήσεων στο περίπτερο της Περιφέρειας Αττικής είναι τα προϊόντα τους να έχουν παραχθεί εντός της Αττικής, η δραστηριότητά τους να συμβάλλει στην αύξηση της ακαθάριστης προστιθέμενης αξίας της Περιφέρειας  και η δυναμική τους να επιτρέπει την σύναψη εμπορικών συμφωνιών με αγοραστές από την εγχώρια και διεθνή αγορά. Επισημαίνουμε ότι θα δοθεί προτεραιότητα σε επιχειρηματικές δραστηριότητες συνεταιρισμών και ομάδων παραγωγών καθώς επίσης θα ληφθεί μέριμνα στο περίπτερο της Περιφέρειας να υπάρχουν εκθέτες από όλες τις Περιφερειακές Ενότητες.

Ως εκ τούτου όσες επιχειρήσεις τροφίμων και ποτών ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος ως εκθέτες στο περίπτερο της Περιφέρειας να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους μέχρι και τις 30/10/2016 με υποβολή σχετικής αίτησης (ακολουθεί συνημμένα) στην Δ/νση Αγροτικής και Κτηνιατρικής Πολιτικής στην ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected] ή στο Fax: 2132065020 (Δεν θα γίνονται δεκτές, ανυπόγραφες αιτήσεις και χωρίς τη σφραγίδα της επιχείρησης).

Η 4η FOOD EXPO παρουσιάζει τεράστιο ενδιαφέρον και αναμένεται να την επισκεφθούν 55.000 επαγγελματίες από όλη την Ελλάδα και 2.500 αγοραστές του εξωτερικού, ενώ οι εκθέτες, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της διοργανώτριας εταιρείας, πρόκειται να ξεπεράσουν τους 1.700 από όλον τον κόσμο και  η συνολική επιφάνεια της έκθεσης θα είναι περί τα 45.000 τ.μ.. Η συμμετοχή σας στο περίπτερο της Περιφέρειας Αττικής εξασφαλίζει την παρουσίαση των προϊόντων σας, την ενίσχυση της εταιρικής σας εικόνας και την υλοποίηση εμπορικών συναλλαγών.

 

Για περισσότερες πληροφορίες:

 

Περιφέρεια Αττικής

Δ/νση Αγροτικής και Κτηνιατρικής Πολιτικής

Τμήμα Φυτικής και Ζωικής Παραγωγής

 

κ. Σταυρουλάκη Βασιλική τηλ:2132065770, [email protected]

κ. Αντωνόπουλος Αθανάσιος τηλ: 2132065771, [email protected]

κ. Μπιτακλή Ελένη τηλ: 2132065772, [email protected]

 

 

 Ακολουθεί το αρχείο της αίτησης