tuv-iso-logo tuv-iso-27001-logo

Πρόσκληση υποβολής προσφορών για τεχνική υποστήριξη εκτυπωτών

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΝΑΔΟΧΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ 2 ΕΚΤΥΠΩΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ CANON IR1033

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών με βάση την απόφαση 3712/30.1.2017 της Διοικητικής Επιτροπής του, ενδιαφέρεται να συνάψει ετήσια σύμβαση με δυνατότητα ετήσιας ανανέωσης, με ενδιαφερόμενους φορείς παροχής υπηρεσιών τεχνικής υποστήριξης εκτυπωτικών μηχανημάτων για δύο (2) μηχανήματα του οίκου CANON μοντέλο image RUNNER 1133 series, τα οποία βρίσκονται στην κεντρική υπηρεσία του (Πανεπιστημίου 44,  2ος Όροφος, Αθήνα).

Α. Αντικείμενο Προσφερόμενων Υπηρεσιών – Υποχρεώσεις Αναδόχου:

Τεχνική υποστήριξη δύο (2) εκτυπωτικών μηχανημάτων του οίκου CANON, μοντέλο image RUNNER 1133 series με χρονολογία αγοράς από το επιμελητήριο 19.10.2012, η οποία θα περιλαμβάνει:

  1. Τρεις (3) προληπτικές περιοδικές συντηρήσεις / έτος
  2. Άριστη και συνεχή λειτουργία των 2 μηχανημάτων
  3. Ανταπόκριση σε περίπτωση βλάβης: Έως 1 εργάσιμη ημέρα (πχ σε περίπτωση κλήσης ή αποστολής ηλ. μηνύματος στο βλαβοληπτικό κέντρο του παρόχου, η ανταπόκριση πρέπει να παρέχεται εντός της ίδιας ή της επόμενης εργάσιμης ημέρας με ταυτόχρονη γνωστοποίηση των ωρών επίσκεψης με σφάλμα +/- 2 ωρών)
  4. Δωρεάν αντικατάσταση όλων των ανταλλακτικών εξαρτημάτων που πιθανά να χρειαστούν αντικατάσταση
  5. Δωρεάν μετατροπές ή βελτιώσεις ή αναβαθμίσεις, όταν αυτές ανακοινώνονται από την CANON

Β. Προθεσμία και Τρόπος Υποβολής:  Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στην πρόσκληση θα πρέπει να υποβάλουν την προσφορά τους, είτε με e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected] με κοινοποίηση στη διεύθυνση: [email protected], είτε σε κλειστό φάκελο που θα παραδοθεί στην υπηρεσία πρωτοκόλλου του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών (Πανεπιστημίου 44 & Χαρ. Τρικούπη  10679, Αθήνα, 2ος Όροφος), έως και την Τρίτη 21.2.2017 και ώρα 11.00 π.μ., αναγράφοντας: α) την ένδειξη «ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΝΑΔΟΧΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ 2 ΕΚΤΥΠΩΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ CANON IR1033», β) την επωνυμία του προσφέροντος και γ) τα στοιχεία επικοινωνίας του. 

Γ. Μέθοδος Επιλογής: Θα επιλεγεί η οικονομικότερη προσφορά μεταξύ αυτών που πληρούν κατ’ ελάχιστον τις προδιαγραφές που αναφέρονται στην παράγραφο Α από το Ε.Ε.Α.

Δ. Χρονική Διάρκεια Σύμβασης

Η χρονική διάρκεια σύμβασης ορίζεται σε 12 μήνες, με πρόβλεψη ανανέωσης για τους επόμενους 12 μήνες με τους ίδιους όρους παροχής υπηρεσιών ή σύμφωνα με τις όποιες έγγραφες τροποποιήσεις έλαβαν μέρος κατά την διάρκεια εκτέλεσης της σύμβασης και εφόσον το επιμελητήριο ενημερώσει εγγράφως 15 ημέρες πριν την λήξη της υπάρχουσας σύμβασης, ότι επιθυμεί την ανανέωσή της.

Ε. Πληρωμή:  Η πληρωμή από το  Ε.Ε.Α. γίνεται επί πιστώσει και η εξόφληση θα πραγματοποιηθεί εφάπαξ με κατάθεση σε λογαριασμό που θα υποδειχθεί, σε χρον. διάστημα περίπου ενός μήνα. Πληροφορίες: Λογιστήριο Ε.Ε.Α. τηλ. 210 3380 220, [email protected], Αρμόδιο πρόσωπο για επικοινωνία: Ε. Σαλαμάνη. Οι κρατήσεις υπέρ του Δημοσίου έχουν καταργηθεί.

ΣΤ. Λοιπές Διατάξεις: Οι προσφορές που θα κατατεθούν μετά την ανωτέρω ημερομηνία και ώρα λήξης υποβολής των προσφορών δεν γίνονται δεκτές. Οι προσφορές δεσμεύουν τους προσφέροντες για τριάντα (30) ημέρες από την επόμενη ημέρα της καταληκτικής ημερομηνίας και κάθε προσφορά που ορίζει χρόνο μικρότερο από τον αναγραφόμενο απορρίπτεται ως απαράδεκτη. Η ισχύς των προσφορών μπορεί να παραταθεί, εφόσον ζητηθεί από το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών πριν από τη λήξη τους. Όλοι οι όροι της πρόσκλησης κηρύσσονται ουσιώδεις και η αποστολή προσφοράς προς το επιμελητήριο σημαίνει αποδοχή των όρων.

ΑΡΜΟΔΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:

Μηνάς Βακαλόπουλος/Νίκος Σαξιώνης

Τ: 210 3380 214 / Τ: 210 3380 233