tuv-iso-logo tuv-iso-27001-logo

«Πρόταση συνδιάσκεψης για τη λειτουργία της αγοράς πετρελαιοειδών»

κοινές συσκέψεις, προκειμένου να υποβληθούν στα αρμόδια Υπουργεία, συγκεκριμένες υλοποιήσιμες προτάσεις

Σήμερα δημοσιεύονται σχόλια  παραγόντων  της Αγοράς Πετρελαιοειδών, για την πτώση της κατανάλωσης των πετρελαιοειδών προϊόντων, με ότι αυτό συνεπάγεται για την βιωσιμότητα των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στο ευρύτερο χώρο της αγοράς.

 

Ως αιτίες αναφέρονται οι λανθασμένοι ενεργειακοί σχεδιασμοί και η οικονομική αιμορραγία  των υγιών επιχειρήσεων της Αγοράς Πετρελαιοειδών προϊόντων,  από την ανεξέλεγκτη παράνομη διακίνηση  καυσίμων.

 

Ο έλεγχος της παράνομης διακίνησης πετρελαιοειδών προϊόντων (λαθρεμπόριο, νοθεία, κλοπή , κλπ) σε όλα τα στάδια διακίνησης, με το πολλά υποσχόμενο ηλεκτρονικό σύστημα εισροών-εκροών, προς το παρόν δεν εφαρμόζεται.

 

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πρατηριούχων Εμπόρων Καυσίμων (Π.Ο.Π.Ε.Κ.), καλεί όλους τους παράγοντες της Αγοράς Πετρελαιοειδών διά των αντιπροσωπευτικών τους οργάνων, να συμμετάσχουν σε κοινές συσκέψεις, προκειμένου να υποβάλουν από κοινού στα αρμόδια Υπουργεία,  συγκεκριμένες υλοποιήσιμες προτάσεις για την εύρυθμη λειτουργία της, μέσα σε αυστηρό χρονοδιάγραμμα εφαρμογής. 

 

 

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΡΑΤΗΡΙΟΥΧΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ (Π.Ο.Π.Ε.Κ.)

 

 

ΑΣΒ