tuv-iso-logo tuv-iso-27001-logo

Πρωτόκολλο συνεργασίας ΒΕΑ με ΔΕΘ – HELEXPO

Η συμφωνία, μεταξύ άλλων, προβλέπει την παροχή προνομιακών τιμολογίων για τη συμμετοχή τους σε εκθέσεις- εκδηλώσεις της ΔΕΘ- HELEXPO

Πρωτόκολλο συνεργασίας για την καλύτερη προώθηση και προβολή των δραστηριοτήτων τους, υπέγραψαν σήμερα ο πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Αθήνας Παύλος Ραβάνης με τον πρόεδρο της «Δ.Ε.Θ – HELEXPO» Αναστάσιο Τζήκα, στην έδρα του Β.Ε.Α, σε ειδική εκδήλωση, παρουσία της μελών της Διοικητικής Επιτροπής.
Έχοντας ως βασικό στόχο, την στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και την ενίσχυση της εξωστρέφειάς τους, η συμφωνία, μεταξύ άλλων, προβλέπει την παροχή προνομιακών τιμολογίων για τη συμμετοχή τους σε εκθέσεις- εκδηλώσεις της ΔΕΘ- HELEXPO.
«Η συνεργασία μας με τη «Δ.Ε.Θ.- HELEXPO» σηματοδοτεί μια νέα αρχή προς όφελος των βιοτεχνικών επιχειρήσεων και του Επιμελητηρίου μας. Στόχος μας είναι η τόνωση της εξωστρέφειας των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, μέσω της προβολής των προϊόντων τους ,στις εκθέσεις που θα διοργανώνονται στους εξειδικευμένους χώρους της «ΔΕΘ- HELEXPO», δήλωσε ο Πρόεδρος του ΒΕΑ κ. Παύλος Ραβάνης.      
Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της «Δ.Ε.Θ.- HELEXPO» Αναστάσιος Τζήκας επισήμανε ότι «Στόχος της «Δ.Ε.Θ.- HELEXPO» είναι μέσα από την υλοποίηση εκθέσεων να προωθηθεί η επιχειρηματικότητα με έμφαση στη στήριξη της ελληνικής παραγωγής. Η συνεργασία με το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αθήνας δίνει τη δυνατότητα στα μέλη του, να εκμεταλλευτούν τις διάφορες εκθέσεις που διοργανώνονται από τον εθνικό εκθεσιακό φορέα, τόσο στη Θεσσαλονίκη, όσο και στην Αθήνα».
Αναλυτικότερα το Μνημόνιο συνεργασίας περιλαμβάνει:

Διοργάνωση κοινών δράσεων προβολής ή επιχειρηματικών αποστολών στο εξωτερικό.
Τη διοργάνωση στις εγκαταστάσεις της «ΔΕΘ – HELEXPO» και αλλού, εκθέσεων, γεγονότων ή εκδηλώσεων οικονομικού περιεχομένου.
Εκατέρωθεν προβολή στα sites και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Εκατέρωθεν παραχώρηση εισιτηρίων εισόδου ή προσκλήσεων, για εκδηλώσεις.
Τοποθέτηση banner ή roll up σε χώρους του «ΒΕΑ»  και της «ΔΕΘ-HELEXPO» για προβολή εκδηλώσεων, εκθέσεων, κλπ.
Παραγωγή – όταν κρίνεται σκόπιμο – από κοινού υλικού προβολής ( μικρά video, κλπ.) για ανάρτηση σε site, social media, web tv, κλπ.
Εκατέρωθεν προβολή με καταχωρίσεις σε ειδικές εκδόσεις του «ΒΕΑ» και της «ΔΕΘ-HELEXPO».
Συμμετοχή του «ΒΕΑ», σε εκθέσεις ή εκδηλώσεις της «ΔΕΘ-HELEXPO» με δωρεάν παραχώρηση χώρων και παροχή κινήτρων (εκπτώσεις, διευκολύνσεις, κλπ.) συμμετοχής για τα μέλη του Επιμελητηρίου.
Παραχώρηση χώρων (εξωτερικά και εσωτερικά) του «ΒΕΑ» και της «ΔΕΘ-HELEXPO»  για ανάρτηση banner προβολής δράσεων ή εκδηλώσεων.
Ανάληψη από κοινού έργων σύμφωνα με τους σκοπούς των δύο φορέων (από δήμους, περιφέρειες, κλπ.).