tuv-iso-logo tuv-iso-27001-logo

RETAIL & TOBACCO NEWS: To περιοδικό του Συνδικάτου Μικρής Λιανικής

Το Συνδικάτου Επαγγελματιών Περιπτερούχων, Καπνοπωλών & Ψιλικών Ειδών Ν. Αττικής, προυσιάζει το 2ο τεύχος του κλαδικού περιοδικού του «RETAIL & TOBACCO NEWS».

Το Συνδικάτου Επαγγελματιών Περιπτερούχων, Καπνοπωλών & Ψιλικών Ειδών Ν. Αττικής, προυσιάζει το 2ο τεύχος του κλαδικού περιοδικού του «RETAIL & TOBACCO NEWS».

 

Στο περιοδικό θα διαβάσετε θέματα τα οποία αφορούν τον Κλάδο όπως επίσης αποκλειστικές πολιτικές συνεντεύξεις, ρεπορτάζ από επαρχία καθώς και πολλά αφιερώματα.

 

Το περιοδικό κυκλοφορεί πανελλαδικώς σε όλα τα σημεία Μικρής Λιανικής καθώς και σε πάνω από 2.000 σημεία (καταστήματα Εντατικής Λιανικής) στην Κύπρο.

 

Όπως αναφέρει ο Πρόεδρος του Συνδικάτου Επαγγελματιών Περιπτερούχων Καπνοπωλών και Ψιλικών Ειδών Νομού Αττικής, κ. Γιώργος Δούκας «συνεχίζοντας τα επόμενά μας βήματα στους μεγάλους δρόμους της Μικρής Λιανικής, θα ήθελα να ευχαριστήσω εκ βαθέων τον καθέναν από εσάς προσωπικά, μικρότερη ή μεγαλύτερη «δύναμη» της λιανικής, που αγκαλιάσατε την πρώτη εκδοτική προσπάθεια του Συνδικάτου, το του RETAIL & TOBACCO NEWS.

 

Με πλήρη αφοσίωση, συλλογικότητα και αφουγκραζόμενοι πάντα τις απόψεις και θέσεις όλων, επιχειρούμε να βελτιώσουμε και να συμβάλουμε ουσιαστικά στη ρύθμιση των προβλημάτων της πολύπαθους Μικρής Λιανικής. Μιας αγοράς σημαντικής για την οικονομία αλλά και την κοινωνία μας, με έντονα τα χαρακτηριστικά του οικογενειακού επιχειρείν που βάλλεται από την έντονη φορολογία και το λαθρεμπόριο.

 

Αναζητούμε λύσεις, αναγνωρίζοντας πλήρως τα δεδομένα των δύσκολων συνθηκών που επικρατούν σε κάθε μικρομεσαίο νοικοκυριό αλλά και στην οικονομία της χώρας μας. Κάθε μας προσπάθεια έχει στόχο να βελτιώσει και, φυσικά, να διορθώσει τα σφάλματα της αγοράς που πλήττουν κάθε επαγγελματία. τον καθένα από εσάς, όλους εμάς!

 

Στη δεύτερη διπλή αυτή έκδοση, που κρατάτε ήδη στα χέρια σας. επιχειρήσαμε να προσθέσουμε ακόμη ένα μικρό λιθαράκι, ανοίγοντας τον δίαυλο επικοινωνίας του του RETAIL & TOBACCO NEWS. Δώσαμε βήμα σε ένα ευρύ φάσμα ενημέρωσης, δίχως «χρώματα» και προκαταλήψεις.

 

Εκπρόσωποι της ελληνικής περιφέρειας, επικεφαλής πολυεθνικών επιχειρήσεων, θεσμικά όργανα της Πολιτείας, αλλά και κάθε μικρός ή μεσαίος επαγγελματίας, αποκτούν «φωνή» και βήμα μέσα από το περιοδικό μας.

 

Αναμφισβήτητα, οι Έλληνες μικρέμποροι καπνών έχουν πληγεί από τα ελληνικά κρατικά μέτρα που θεσπίστηκαν σχετικά με τη διοικητική εποπτεία και την αδειοδότηση των μικρών καταστημάτων λιανικής πώλησης καπνού, σύμφωνα και με επίσημη παραδοχή του Ευρωπαίου Επιτρόπου Οικονομικών. Πιερ Μοσκοβισί.

 

Παρ' όλο που είναι σαφές πως η Ευρωπαϊκή Ένωση αναγνωρίζει τις ιδιαιτερότητες της αγοράς μας, ζητώντας μείωση της φορολογίας, οι εύκολες πολιτικές εξακολουθούν να φέρουν αυξήσεις, συμπιέζοντας ακόμη περισσότερο τη βιωσιμότητα χιλιάδων επαγγελματιών.

 

Είναι γνωστό ποιοι θέλουν τις νέες αυξήσεις φορολογίας στα καπνικά, είναι ξεκάθαρα τα συμφέροντα που σταμάτησαν, με παρεμβάσεις τους, τροπολογία της κυβέρνησης για θεσμοθέτηση ελάχιστου εμπορικού κέρδους σε καπνικά. κάρτες κινητής τηλεφωνίας και διανομή Τύπου!

 

Την τακτική του «διπλό ταμπλό» έχουμε στόχο να την αποκαλύψουμε, να την καταγγείλουμε και να την εξαφανίσουμε. Ως Συνδικάτο, έχουμε αναλάβει ένα βαρύ φορτίο αποκατάστασης της αγοράς, αντιμετωπίζουμε τεράστιες προκλήσεις και προβλήματα, προκειμένου να φέρουμε εις πέρας την αποστολή μας»

 

ΔΕΊΤΕ ΕΔΏ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

 

ΣΒ