12/09/2018 | 12:30
Σεμινάριο μεσιτών ακινήτων – 2 βίντεο
Σεμινάριο μεσιτών ακινήτων – 2 βίντεο

Με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή ξεκίνησε η σειρά σεμιναρίων επαγγελματικής ενημέρωσης του Συλλόγου Μεσιτών Αστικών Συμβάσεων Αθηνών- Αττικής (ΣΜΑΣΑΑ) σε συνεργασία με την Αστική Εταιρία "ΕΡΜΗΣ" του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών. Το σεμινάριο απευθύνεται στους μεσίτες και έχει στόχο την ανανέωση των επαγγελματικών γνώσεών τους.

 

 

 

 

Τους παρευρισκόμενους χαιρέτησε εκ μέρους του ΕΕΑ, ο κ. Δημήτρης Βαρδακώστας, Πρόεδρος της Αστικής Εταιρείας «ΕΡΜΗΣ ΕΕΑ». Όπως τόνισε, το ΕΕΑ είναι σύμμαχος των επαγγελματιών στην προσπάθεια επιβίωσης και ανάπτυξής τους.

Σε συνέχεια ανέπτυξε τις νέες δράσεις του ΕΕΑ και της ΕΡΜΗΣ ΕΕΑ με στόχο την στήριξη των επαγγελματιών στην κρίση καθώς και στην ενίσχυση της επιχειρηματικότητας. Σήμερα, τόνισε,  η στήριξη της επιχειρηματικότητας είναι μονόδρομος και οφείλουμε να συμβάλουμε όλοι με έργα και όχι λόγια.

 

 

 

Εκ μέρους των μεσιτών, μίλησε ο κ. Λευτέρης Ποταμιάνος, Πρόεδρος του Συλλόγου Μεσιτών Αστικών Συμβάσεων Αθηνών- Αττικής (ΣΜΑΣΑΑ). Ο κ. Ποταμιάνος ευχαρίστησε το ΕΕΑ για τη συνεργασία, τη διάθεση της αίθουσας και τη φιλοξενία και ανέλυσε τη σημασία του σεμιναρίου καθώς και ζητήματα ορθής εκτέλεσής του. Όπως είπε, το σεμινάριο είναι αναγκαίο για τους μεσίτες για να ανανεώσουν τις γνώσεις και να καλυτερεύσουν τη δουλειά και τα έσοδά τους. «Τα σεμινάρια σκοπεύουν να μας κάνουν πιο αποδοτικούς και κυρίως καλύτερους συναδέλφους», κατέληξε.

 

 

 

Β

Tags: Ακίνητα, Εκπαίδευση, Επαγγελματικά Το άρθρο έχει αναγνωσθεί 1387 φορές

Σχετικές Ειδήσεις