24/05/2018 | 09:56
Σεμινάριο συνεργατών ΕΕΑ στην ΕΓΔΙΧ για τον Εξωδικαστικό
Σεμινάριο συνεργατών ΕΕΑ στην ΕΓΔΙΧ για τον Εξωδικαστικό
Με επιτυχία διεξήχθη, την Τετάρτη 23 Μαΐου 2018, σεμινάριο για τον Εξωδικαστικό Μηχανισμό που παρέθεσαν τα στελέχη της Ειδικής Γραμματείας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους (ΕΓΔΙΧ) στις εγκαταστάσεις τους, προς την ομάδα υποστήριξης των μελών του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών για φορολογικά και νομικά ζητήματα.
Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της συνεργασίας που έχει ξεκινήσει ανάμεσα στο ΕΕΑ και στην ΕΓΔΙΧ με στόχο την καλύτερη ενημέρωση των μελών του Επιμελητηρίου για τις επιλογές που έχουν σε περίπτωση οφειλών, τις οποίες δεν μπορούν να εξυπηρετήσουν.
Από τις αμέσως επόμενες εβδομάδες το ΕΕΑ θα ξεκινήσει συστηματική ενημέρωση των μελών του ώστε να αποκτήσουν ξεκάθαρη εικόνα για το τι μπορούν να πράξουν με σκοπό να διαφύγουν από το αδιέξοδο που αντιμετωπίζουν.
Επικεφαλής της ομάδας της ΕΓΔΙΧ ήταν η κ. Χαμηλού, που με την υποστήριξη των κ. Κώστογλου, κ. Τυροβολά και κ. Σισμανίδου, παρουσίασαν αναλυτικά τα «μυστικά» του Εξωδικαστικού και απάντησαν σε όλες τις ερωτήσεις των εκπροσώπων του Ε.Ε.Α.
 
 
Από το ΕΕΑ στο σεμινάριο παραβρέθηκαν: Κώστας Λάιος, Στάθης Σταματελόπουλος, Αθηνά Σφυρή, Θράσος Μίαρης, Δημήτρης Αναστασόπουλος, Σπύρος Σταυρούλιας, Γιώργος Φλωράς, Σύρος Κοσκοβόλης, Ευαγγελία Δαρατσανού.
Tags: ΕΕΑ, Εξωδικαστικός Μηχανισμός Το άρθρο έχει αναγνωσθεί 1667 φορές

Σχετικές Ειδήσεις