tuv-iso-logo tuv-iso-27001-logo

Σφοδρή επίθεση κατά Βαρουφάκη στο Eurogroup

To Bloomberg κάνει λόγο για απίστευτες εκφράσεις κατά του Έλληνα υπουργού, όπως ανεύθυνος, τζογαδόρος και ερασιτέχνης.

To Bloomberg κάνει λόγο για απίστευτες εκφράσεις κατά του Έλληνα υπουργού, όπως ανεύθυνος, τζογαδόρος και ερασιτέχνης.

 

Σύμφωνα με το ειδησεογραφικό πρακτορείο, αυτή η φραστική επίθεση κατά του Γιάνη Βαρουφάκη δείχνει ακριβώς και το αρνητικό κλίμα που επικράτησε στη συνεδρίαση του Eurogroup για την Ελλάδα

 

Το δημοσίευμα αναφέρει χαρακτηριστικά: «Ο Γιάνης Βαρουφάκης δέχθηκε σφοδρή κριτική από τους ευρωπαίους ομολόγους του εν μέσω της αυξανόμενης δυσφορίας για την άρνησή του να παρουσιάσει μέτρα που θα διορθώσουν την οικονομία της χώρας του ώστε να υπάρξει απελεύθερωση των δόσεων, σύμφωνα με τρεις πηγές που έχουν γνώση των συνομιλιών. Πηγές από την Ευρωζώνη λένε ότι οι χειρισμοί Βαρουφάκη για τις συνομιλίες ήταν ανεύθυνοι, τον κατηγόρησαν για χρονοτριβή, για τζογαδόρο και ερασιτέχνη».

Μάλιστα σύμφωνα με τις πληροφορίες που επικαλείται το Bloomberg, ο Γιάνης Βαρουφάκης έφτασε στο σημείο να παραπονεθεί για την σε βάρος του εχθρική ατμόσφαιρα.

 

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι στη σφοδρή, και πολλές φορές εκτός… ευγένειας, επίθεση στον κ. Βαρουφάκη, πρωτοστάτησε ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών. Β. Σόιμπλε.

 

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του Eurogroup στους δημοσιογράφους, ο υπουργός Οικονομικών της Μάλτας Edward Scicluna έκανε λόγο για «πλήρη κατάρρευση» στην επικοινωνία των δύο πλευρών.

 

 

Πηγή : imerisia.gr