tuv-iso-logo tuv-iso-27001-logo

Στάση εργασίας στους ΟΤΑ την Τετάρτη

Από τις 11.00 το πρωί έως το τέλος της πρωινής βάρδιας.

Πανελλαδική στάση εργασίας την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017, από τις 11.00 το πρωί έως το τέλος της πρωινής βάρδιας, για όλους τους εργαζόμενους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης ανακοίνωσε η ΠΟΕ – ΟΤΑ.
Στο πλαίσιο της κινητοποίησης θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας όλων των εργαζομένων και ιδιαίτερα των συμβασιούχων αλλά και των συνταξιούχων Δημοτικών Υπαλλήλων στις 12.00 το μεσημέρι έξω από το Υπουργείο Εργασίας (Σταδίου 29) "απαιτώντας την επίλυση της μη πληρωμής του Εφάπαξ και της άμεσης αντιμετώπισης-πρόληψης των εργατικών ατυχημάτων που οφείλονται στη μη τήρηση των όσων η σχετική νομοθεσία προβλέπει τις περισσότερες φορές για την Υγιεινή και Ασφάλεια των εργαζομένων και για την παροχή των Μέσων Ατομικής Προστασίας (Μ.Α.Π.)".
Θα πραγματοποιηθεί, επίσης, παρέμβαση στην πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εσωτερικών (Σταδίου 27) "ζητώντας άμεσα χρονοδιαγράμματα και πρωτοβουλίες επίλυσης τόσο του ζητήματος της παράτασης των συμβάσεων όσο και της υπογραφής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας", ενώ στη συνέχεια θα γίνει πορεία προς το Υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης (Βασ. Σοφίας 15).