tuv-iso-logo tuv-iso-27001-logo

Σύλλογος Μεσιτών Αθηνών-Αττικής: Νικητής των εκλογών ο Λ. Ποταμιάνος

Δείτε τα αποτελέσματα.

Ο Συνδυασμός «Όραμα & Πράξη» με επικεφαλής τον Λευτέρη Ποταμιάνο αναδείχθηκε νικητής των εκλογών που διεξήχθησαν στις 8 και 9 Νοεμβρίου στο Σύλλογο Μεσιτών Αστικών Συμβάσεων Αθηνών- Αττικής (ΣΜΑΣΑΑ).

 

Με βάση τα αποτελέσματα, ο συνδυασμός του κ. Ελ. Ποταμιάνου λαμβάνει 3 έδρες και ακολουθούν ο συνδυασμός του κ. Ιω. Ρεβύθη «Ενωμένοι Κτηματομεσίτες Αττικής» με 2 έδρες και ο συνδυασμός του κ.  Δημ. Μπινιάρη «Νέα Διοίκηση Μεσιτών» με 2 έδρες. 

 

Λ. Ποταμιάνος: Καινούρια σελίδα

 

Για "καινούρια σελίδα" στο Σύλλογο Μεσιτών Αττικής έκανε λόγο ο Λευτέρης Ποταμιάνος, στέλνοντας μήνυμα ενότητας: 

 

 

 

Γ.  Ρεβύθης: Το νέο Δ.Σ. θα συνεχίσει το σπουδαίο έργο του Συλλόγου με καινούριες ιδέες

 

Από την πλευρά του ο κ. Ρεβύθης ευχαρίστησε όσους στήριξαν τον ίδιο και την ομάδα του και εκτίμησε ότι " το νέο Διοικητικό Συμβούλιο που θα προκύψει βάσει δημοκρατικών διαδικασιών θα συνεχίσει το σπουδαίο έργο του Συλλόγου μας με καινούριες ιδέες και απόψεις".

 

Ακολουθεί το μήνυμά του: 

 

Αγαπητές – οί συνάδελφοι και μέλη του Συλλόγου Κτηματομεσιτών Αττικής,

Εκ μέρους της ομάδας μου, ευχαριστούμε από καρδιάς όσους μας στήριξαν και λάβαμε την δεύτερη θέση στις χθεσινές εκλογές του Συλλόγου μας με ποσοστό 33% και με διαφορά 40 ψήφων από τον συνδυασμό «Όραμα και Πράξη»! 
Έπειτα από πέντε εκλογικές νίκες στον Σύλλογο Μεσιτών Αθηνών – Αττικής και δύο εκλογικές νίκες στην Ομοσπονδία Μεσιτών Ελλάδος, όπου ήμουν 21 χρόνια Πρόεδρος, δικαιούμαι να πω ότι ήταν η πιο δύσκολη εκλογική μου αναμέτρηση διότι αναγκάστηκα να δημιουργήσω μέσα σε ένα μήνα μια νέα ομάδα με έναν καινούριο συνδυασμό και συναδέλφους που κατά 90% δεν είχαν καμία συνδικαλιστική εμπειρία. Τους ευχαριστώ ολόψυχα που όλοι μαζί καταφέραμε, σε έναν μόλις μήνα, να είμαστε δεύτεροι σε αυτή τη δύσκολη προεκλογική αναμέτρηση! Δεσμεύομαι ότι θα συνεχίσουμε μαζί σε ό,τι έχουμε συμφωνήσει και τους συγχαίρω για την μεγάλη προσπάθειά τους! 
Για μια ακόμη φορά θα είμαι μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο και μέλος της Ομοσπονδίας Μεσιτών Ελλάδος, όπου από οποιαδήποτε θέση, με τους εκλεγέντες του συνδυασμού μου, θα έχουμε ως πρωταρχικό ρόλο και στα δυο συμβούλια την προώθηση και την επίτευξη θεμάτων που απασχολούν τον κλάδο. 
Συγχαρητήρια στον Λευτέρη Ποταμιάνο και την ομάδα του, το άξιζαν γιατί δούλεψαν αρκετούς μήνες συλλογικά και ομαδικά! Ευχαριστώ επίσης, όσους δεν πρόλαβαν ή δεν μπόρεσαν να παραστούν αλλά μας έστειλαν μηνύματα συμπαράστασης. Πιστεύω ότι το νέο Διοικητικό Συμβούλιο που θα προκύψει βάσει δημοκρατικών διαδικασιών θα συνεχίσει το σπουδαίο έργο του Συλλόγου μας με καινούριες ιδέες και απόψεις!
Συγχαρητήρια και πάλι σε εκλεγέντες και μη των τριών συνδυασμών για την προσπάθεια που έκαναν μαζί με την ομάδα τους!

Με εκτίμηση,
Γιάννης Ρεβύθης

 

Δ. Μπινιάρης: Ο αγώνας συνεχίζεται….

 

"Ευχαριστώ όλους τους ψηφοφόρους  που μας στήριξαν στον άνισο αυτό αγώνα. Οι εκλογές δεν έβγαλαν αυτοδύναμη Διοίκηση, αυτή θα προκύψει μέσω συνεργασιών δύο τουλάχιστον συνδυασμών. Ευχαριστώ την υπέροχη ομάδα μου που άφησε τα γραφεία της και με στήριξε όλες αυτές τις μέρες. Ο αγώνας συνεχίζεται….", αναφέρει στο δικό του μήνυμα, μέσω Facebook,  ο κ. Μπινιάρης.