tuv-iso-logo tuv-iso-27001-logo

Συνάντηση ΕΕΑ – Εμπορικού Συλλόγου Αθήνας

Ο κ. Χατζηθεοδοσίου επεσήμανε το παραδοσιακό κλίμα συνεργασίας του ΕΕΑ με τον Εμπορικό Σύλλογο

Συνάντηση γνωριμίας είχε ο Πρόεδρος του ΕΕΑ κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου με τον νέο Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών κ. Σταύρο Καφούνη και τον νέο Γ.Γ. κ. Αθανάσιο Τσαγγάρη.

 

Ο κ. Χατζηθεοδοσίου επεσήμανε το παραδοσιακό κλίμα συνεργασίας του ΕΕΑ με τον Εμπορικό Σύλλογο, τόσο σε επιμελητηριακό επίπεδο όσο και στα πρακτικά προβλήματα που ανταμώνουν οι έμποροι και οι επαγγελματίες της Αθήνας. Εξέφρασε, δε, την ελπίδα ότι οι σχέσεις αυτές θα συνεχιστούν και θα αναβαθμιστούν .

 

 

Η επίσκεψη αυτή ήταν η πρώτη συνάντηση της νέας ηγεσίας του ΕΣΑ με φορείς και οργανώσεις, δίνοντας το νόημα της μεγάλης σημασίας που δίνει στις σχέσεις και στη συνεργασία του Εμπορικού Συλλόγου και του Εμπορίου γενικότερα, με το Επαγγελματικό Επιμελητήριο της Αθήνας.

 

Ο κ. Καφούνης εξήρε τη συνεργασία του ΕΕΑ με τον ΕΣΑ και εξέθεσε τα προβλήματα των εμπόρων, ιδίως στο κέντρο της Αθήνας, με το παραεμπόριο, την παραβατικότητα, τους καταχρηστικούς ελέγχους κλπ και δήλωσε ότι θα εργαστεί για να επανακτήσει ο αρχαιότερος Σύλλογος της χώρας την αίγλη και το κύρος που του αναλογεί και να ενώσει, εκπροσωπώντας δυναμικά, όλες τις φωνές της υγιούς επιχειρηματικότητας της πόλης.

 

 

ΣΒ