17/07/2017 | 15:30
Συνάντηση Ε.Ε.Α. - Ένωσης Εξοχικών Εστιατορίων Αττικής
Συνάντηση Ε.Ε.Α. - Ένωσης Εξοχικών Εστιατορίων Αττικής

Συνάντηση γνωριμίας με το νέο πρόεδρο της Ένωσης Εξοχικών Εστιατορίων και Συναφών Αττικής, κ. Ιωάννη Δαβερώνη (δεξιά στη φωτογραφία), και το νέο γενικό γραμματέα, κ. Χρήστο Γκόνο (αριστερά στη φωτογραφία), είχε, τη Δευτέρα 17 Ιουλίου 2017 στα γραφεία του Ε.Ε.Α., ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου.

Στη διάρκεια της συνάντησης, η οποία πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα, οι δύο πλευρές συμφώνησαν σε ένα πλαίσιο συνεργασίας προς όφελος των επαγγελματικών - μελών της Ένωσης.

Ειδικότερα, ο κ. Χατζηθεοδοσίου εξέφρασε τη στήριξη του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών προς την Ένωση Εξοχικών Εστιατορίων και Συναφών Αττικής, με υπηρεσίες προς τα μέλη της και δράσεις που θα αναβαθμίσουν τους επαγγελματίες που ανήκουν σε αυτήν.

Από την πλευρά του ο κ. Δαβερώνης υπογράμμισε την ανάγκη συνεργασίας και συμπράξεων μεταξύ των δύο πλευρών, ενώ τόνισε ότι στόχος της νέας διοίκησης της Ένωσης Εξοχικών Εστιατορίων και Συναφών Αττικής είναι να έρθει κοντά στους επαγγελματίες-μέλη της, βρίσκοντας λύσεις στα κρίσιμα για τον κλάδο της μαζικής εστίασης ζητήματα.

Tags: ΕΕΑ, Επαγγελματικά, Εστίαση – Αναψυχή, Πρόεδρος ΕΕΑ Το άρθρο έχει αναγνωσθεί 1201 φορές

Σχετικές Ειδήσεις