tuv-iso-logo tuv-iso-27001-logo

Συνάντηση ΕΕΘ με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας

Τι συζητήθηκε.

Σε ιδιαίτερα φιλικό και συναδελφικό κλίμα έγινε τη Μ. Τετάρτη η συνάντηση της νέας διοικητικής επιτροπής του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολο Τζιτζικώστα και τους συνεργάτες του.
Στη συνάντηση, η πλευρά του ΕΕΘ ζήτησε τη συνδρομή της διοίκησης της ΠΚΜ προκειμένου το Επιμελητήριο να ενταχθεί σε προγράμματα του ΕΣΠΑ, με έμφαση αυτό για την ενεργειακή αναβάθμιση δημοσίων κτιρίων και τα όσα αφορούν την εκπαίδευση και κατάρτιση επαγγελματιών και ανέργων. Επίσης, εκφράστηκε η βούληση του ΕΕΘ να συμμετέχει και πάλι στον Οργανισμό Τουριστικής Προβολής, καθώς αποτελεί στρατηγική του η συνεργασία όλων των φορέων για την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής.
Ο κ. Ζορπίδης δήλωσε ικανοποιημένος από τις απαντήσεις που έλαβε από τον κ. Τζιτζικώστα και τον ευχαρίστησε γι' αυτό. 
Στη συνάντηση, από την πλευρά του ΕΕΘ συμμετείχαν εκτός του Προέδρου, ο Α' Αντιπρόεδρος Γ. Ηλιάδης, ο Γενικός Γραμματέας Κλεόβουλος Θεοτόκης, τα μέλη Κ. Μερελής και Κ. Λάσκος, η πρόεδρος του τμήματος επαγγελματικών Χρύσα Γεωργιάδου- Γρανούζη, ο αντιπρόεδρος της Αναπτυξιακής Εταιρίας Λευτ. Αλεξανδρίδης και ο πρόεδρος της επιτροπής Δημοσίων Σχέσεων Χρ. Εδιάρογλου. 
Οι εκπρόσωποι του ΕΕΘ είχαν την ευκαιρία να ενημερώσουν αλλά και να ανταλλάξουν απόψεις με τον Περιφερειάρχη και τους αντιπεριφερειάρχες για θέματα της αγοράς και των επαγγελματιών.