tuv-iso-logo tuv-iso-27001-logo

Συνάντηση εργασίας με το Δήμαρχο Κέας στο Επιμελητήριο Κυκλάδων

Συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017 στη Σύρο, μεταξύ του Επιμελητηρίου Κυκλάδων και του Δήμου Κέας.

Συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017 στη Σύρο, μεταξύ του Επιμελητηρίου Κυκλάδων και του Δήμου Κέας. Ο Δήμαρχος Κέας, κ. Γιάννης Ευαγγέλου, βρέθηκε στην έδρα του Επιμελητηρίου, όπου συζήτησε με τον Πρόεδρο, κ. Γιάννη Ρούσσου, και στελέχη του Επιμελητηρίου.

Ένα εκ των θεμάτων της συνάντησης ήταν η ολοκλήρωση της διασύνδεσης του Επιμελητηρίου Κυκλάδων με την Κέα μέσω των εγκαταστάσεων που έχει παραχωρήσει ο Δήμος Κέας για το σκοπό αυτό και θα πραγματοποιηθεί με την αξιοποίηση των σύγχρονων τεχνολογικών δυνατοτήτων που διαθέτει το Επιμελητήριο για να έρχεται πιο κοντά στα μέλη του. Στη συνέχεια, ο κ. Ευαγγέλου, μοιράστηκε ορισμένες σκέψεις του σχετικά με την επιχειρηματική δραστηριότητα στην Κέα με έμφαση στον κλάδο του τουρισμού – δεδομένης και της επαγγελματικής του εμπειρία στο χώρο – αλλά και σχετικά με τις υπηρεσίες και τα εργαλεία που παρέχει το Επιμελητήριο Κυκλάδων στις τουριστικές επιχειρήσεις-μέλη.

Τέλος, με αφορμή την τελευταία επίσκεψη του Επιμελητηρίου Κυκλάδων σε παραγωγικές μονάδες της Κέας, αλλά και την πρόσφατη 1η Συνάντηση Παραγωγών & Εστιατόρων Κυκλάδων που πραγματοποίησε το Επιμελητήριο για το δίκτυο Aegean Cuisine στις Κυκλάδες, ο κ. Ευαγγέλου έκανε ορισμένες προτάσεις σχετικά με τα την περαιτέρω προώθηση των τοπικών προϊόντων της Κέας. Ο κ. Ρούσσος ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Κέας για τη διαχρονική και ουσιαστική συνεργασία.