tuv-iso-logo tuv-iso-27001-logo

Συνεργασία Επιτροπής ΟΤΑ Ε.Ε.Α. – Δήμου Βριλησσίων

Προώθηση παρεμβάσεων για τη στήριξη των επαγγελματιών και της τοπικής αγοράς.

Συνεχίζοντας και διευρύνοντας τον κύκλο επαφών και συνεργασίας με τους Δήμους για τη στήριξη των επαγγελματιών κάθε περιοχής, ο Πρόεδρος της Επιτροπής ΟΤΑ του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών και Γ’ Αντιπρόεδρος του Ε.Ε.Α. κ. Ηλίας Μάνδρος συναντήθηκε σήμερα Τετάρτη 2 Μαΐου 2018 με τον Δήμαρχο Βριλησσίων κ. Ξενοφώντα Μανιατογιάννη.
Στη διάρκεια της συνάντησης, η οποία πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα, ο κ. Μάνδρος ενημέρωσε τον  Δήμαρχο Βριλησσίων για τις δράσεις του Επιμελητηρίου και της Επιτροπής ΟΤΑ με στόχο την αναβάθμιση των τοπικών αγορών.
Μεταξύ των παρεμβάσεων του Ε.Ε.Α., πολλές από τις οποίες γίνονται σε συνεργασία με Δήμους, είναι επιμορφωτικά σεμινάρια, εκδηλώσεις που σχετίζονται με την καλύτερη εκπαίδευση επαγγελματιών, ενημερώσεις για συμμετοχή σε Ευρωπαϊκά Προγράμματα, για θέματα απορρόφησης κοινοτικών κονδυλίων, παροχή συμβουλών σε διάφορα πεδία όπως σε νομικό και φορολογικό αλλά και για την αντιμετώπιση σοβαρών προβλημάτων όπως αυτό των μη εξυπηρετούμενων δανείων, καθώς και καθοδήγηση σε διάφορα επαγγελματικά θέματα, αλλά και γύρω από τις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν επιχειρηματίες και επαγγελματίες, όπως τον Εξωδικαστικό Συμβιβασμό κλπ. Ακόμα και εξ΄αποστάσεως εκπαίδευση, μέσω της πλατφόρμας e-learning.
Στη συνάντηση παρέστη και ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Βριλησσίων κ. Βαφειάδης, ο οποίος συμφωνήθηκε να συμμετέχει στην Επιτροπή ΟΤΑ του Ε.Ε.Α., προκειμένου -μέσω της συνεργασίας αυτής- το Επιμελητήριο να προχωρήσει στην ανάληψη πρωτοβουλιών που θα αποδώσουν σημαντικά αποτελέσματα για τους δημότες και τους επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στην περιοχή.