tuv-iso-logo tuv-iso-27001-logo

Τα COINs μοχλός ανάπτυξης -Βίντεο

Το βίντεο παρουσίασε όλη τη διαδρομή του προγράμματος και την ολοκλήρωση του με τις παρουσιάσεις στο πολυσυνέδριο του ΕΕΑ, από 8 ως 10 Ιανουαρίου 2016

Ιδιαίτερη εντύπωση έχει προκαλέσει το πρόγραμμα των Συνεργατικών Δικτύων Ανοικτής Καινοτομίας – COINs σε πολιτικούς και επιχειρηματικούς τα κύκλους. Το πρόγραμμα δίνει αναπτυξιακή διέξοδο σε πολλές μικρές επιχειρήσεις που απομονωμένες είναι καταδικασμένες ενώ μέσα από τα συνεργατικά δίκτυα πολλαπλασιάζουν τις δυνατότητές τους.

 

Σε μια εποχή ύφεσης, σε μια εποχή που  οι επιχειρήσεις προσπαθούν να επιβιώσουν, το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθήνας πρωταγωνιστεί στη συνένωση των δυνάμεων των επιχειρήσεων μέσα από τη δημιουργία των συνεργατικών δικτύων.

 

Ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ, σε ειδική εκπομπή του Νίκου Υποφάντη για την επιχειρηματικότητα και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις εστίασε, στις 14 Φεβρουαρίου 2016, στο Πρόγραμμα των Συνεργατικών Δικτύων Ανοικτής Καινοτομίας – COINs. Το πρόγραμμα ξεκίνησε και ολοκληρώθηκε με τη συνεργασία του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθήνας με  την Περιφέρεια Αττικής και τον Δήμο Αθηναίων.

 

Το βίντεο παρουσίασε όλη τη διαδρομή του προγράμματος και την ολοκλήρωση του με τις παρουσιάσεις στο πολυσυνέδριο του ΕΕΑ, από 8 ως 10 Ιανουαρίου 2016.

 

Μιλούν ο Πρόεδρος του ΕΕΑ κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, ο ΓΓ κ. Γιάννης Ρεκλείτης, ο υπεύθυνος του έργου κ. Σύρος Κοσκοβόλης, τα μέλη του ΔΣ του ΕΕΑ κ.κ. Γιώργος Ζηκόπουλος, Δήμητρα Αλαμπάνου και Δημήτρης Μπινιάρης τα οποία πρωταγωνίστησαν στην πρωτοβουλία, επιχειρηματίες που συμμετέχουν στα δίκτυα και ειδικοί επιστήμονες επί του έργου.