tuv-iso-logo tuv-iso-27001-logo

“Τελευταίο αντίο” στον Παύλο Γιαννακόπουλο

Το «παρών» στην εξόδιο ακολουθία έδωσαν άνθρωποι του μπάσκετ και γενικότερα του αθλητισμού, αλλά και εκπρόσωποι της πολιτικής ηγεσίας.

Στις 3 το μεσημέρι της Τετάρτης πραγματοποιήθηκε στον Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών η κηδεία του Παύλου Γιαννακόπουλου.
Το «παρών» στην εξόδιο ακολουθία έδωσαν άνθρωποι του μπάσκετ και γενικότερα του αθλητισμού, αλλά και εκπρόσωποι της πολιτικής ηγεσίας.
Μεταξύ άλλων, το "παρών" έδωσαν ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, οι «ισχυροί άνδρες» της ΠΑΕ ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης, και ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, ο εκτελεστικός διευθυντής της Euroleague, Τζόρντι Μπερτομέου, ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Γιώργος Βασιλακόπουλος, ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος, ο τεχνικός της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Δημήτρης Ιτούδης, όπως και οι Δημήτρης Διαμαντίδης, Γιάννης Μπουρούσης, Δημήτρης Πεδουλάκης, κ.ά.
Από το πρωί, η σορός του Παύλου Γιαννακόπουλου είχε τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα στο Ναό Θεοτόκου Γοργοεπήκοου και Αγίου Ελευθερίου. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κ. Προκόπιος Παυλόπουλος, κατέφθασε περίπου στις 14:30 και απέτισε φόρο τιμής στον εκλιπόντα, ενώ στη συνέχεια αποχώρησε. Παρέστησαν επίσης ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, η πρόεδρος Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά και ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης.
 
Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ