tuv-iso-logo tuv-iso-27001-logo

Τέλος Σεπτεμβρίου τα μισά από τα εγκεκριμένα προγράμματα του ΕΣΠΑ

μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου θα έχουν ενεργοποιηθεί σχεδόν τα μισά από τα εγκεκριμένα προγράμματα για το σύνολο της περιόδου 2014-20

Ο Υπουργός Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού,  Γιώργος Σταθάκης και ο αρμόδιος Υφυπουργός για θέματα δημοσίων επενδύσεων και ΕΣΠΑ, Αλέξης Χαρίτσης, συναντήθηκαν σήμερα, στις Βρυξέλλες, με την αρμόδια Επίτροπο για την Περιφερειακή Πολιτική, Κορίνα Κρέτσου. Η συνάντηση εξελίχθηκε σε θετικό κλίμα, στο πλαίσιο της καλής συνεργασίας που έχουν αναπτύξει οι δύο πλευρές.

Συζητήθηκε εκτενώς η ομαλή ολοκλήρωση των έργων που χρηματοδοτούνται από προγράμματα της περιόδου 2007-13, καθώς και η επιτυχής ενεργοποίηση των προγραμμάτων της περιόδου 2014-20. Σημειώθηκε ότι μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου θα έχουν ενεργοποιηθεί σχεδόν τα μισά από τα εγκεκριμένα προγράμματα για το σύνολο της περιόδου 2014-20. Αντικείμενο της συνάντησης του Υπουργού και του Υφυπουργού με την Επίτροπο αποτέλεσε, επίσης, η καλύτερη δυνατή αξιοποίηση των επιπλέον πόρων που θα λάβει η Ελλάδα μέσω της «ρήτρας αναθεώρησης».

ΣΒ