29/08/2016 | 10:45
Θέλεις επαφή με την Κίνα; Τώρα μπορείς
Θέλεις επαφή με την Κίνα; Τώρα μπορείς

Θέλεις να εξάγεις στην Κίνα; Θέλεις να φέρεις Κινέζους τουρίστες; Τώρα μπορείς

 

Φίλε Επιχειρηματία,

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών διοργανώνει στις 14 Σεπτεμβρίου 2016, την πρώτη από τις μεγάλες συναντήσεις για την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ εξωστρέφεια των ελληνικών επιχειρήσεων. Θα είναι μαζί μας η μεγαλύτερη εταιρία στον κόσμο ηλεκτρονικών πωλήσεων, Alibaba (με έδρα την Κίνα).

Αντικείμενο της παρουσίας τους εδώ, είναι να ενημερώσουν τις ελληνικές επιχειρήσεις για τις δυνατότητες που ανοίγονται προώθησης αφενός των προϊόντων τους αφετέρου των τουριστικών υπηρεσιών τους στον Κινέζο καταναλωτή, μέσω της χρήσης των διαδικτυακών κόμβων τους Tmall & Alitrip αλλά και να προχωρήσουν σε ειδικές συμφωνίες με την ελληνική κυβέρνηση.

Στο ΕΕΑ πιστεύουμε ακράδαντα ότι μόνο με ενισχυμένες ελληνικές επιχειρήσεις που θα στοχεύουν σε αναπτυξιακά μονοπάτια, θα γεννηθεί η ελπίδα για την ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας.

Αγαπητέ Επιχειρηματία,

Θέλουμε να σε προσκαλέσουμε σε αυτή τη μεγάλη ενημερωτική συνάντηση για να συζητήσουμε τις προοπτικές που ανοίγονται για την εξαγωγή προϊόντων και υπηρεσιών στην Κίνα. Επίσης να συμμετάσχεις σε μεμονωμένες συναντήσεις b2b με στελέχη του κινεζικού κολοσσού.

Λεπτομέρειες για τις συναντήσεις αυτές,  θα δημοσιευθούν προσεχώς.

Συμπληρώνοντας είτε το συνημμένο ερωτηματολόγιο είτε την ηλεκτρονική αίτηση πατώντας εδώ σχετικά με τη διαθεσιμότητα και την επιχειρηματική σας δραστηριότητα, θα μπορέσουμε να ενημερωθούμε, ώστε να οργανώσουμε καλύτερα τις ειδικές συναντήσεις.

Σ΄ ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου

Από το Ε.Ε.Α.

 

 

Πληροφορίες:
Τηλέφωνα: 2103380206,2103380203
Φαξ:2103380211
Email: events-eea@atp.gr

 

 

Tags: ΕΕΑ Το άρθρο έχει αναγνωσθεί 9959 φορές

Σχετικές Ειδήσεις