15/06/2017 | 11:06
Το 10th Insurance Conference παρουσία του Υποδιοικητή της ΤτΕ
  • Το 10th Insurance Conference παρουσία του Υποδιοικητή της ΤτΕ
  • Το 10th Insurance Conference παρουσία του Υποδιοικητή της ΤτΕ

Με την σημαντική παρουσία του Υποδιοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας , κ. Θεόδωρου Μητράκου, τo 10th Insurance Conference (#inc17-http://www.insurance.ethosevents.eu) που διοργανώνει η Ethos Events σε συνεργασία με το ασφαλιστικό περιοδικό Insurance World και το portal Insuranceworld.gr την Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017 στο Divani Caravel, θα προσφέρει την δυνατότητα στους καλεσμένους να ακούσουν από την πλέον αρμόδια πηγή τις απόψεις της σχετικά με την πορεία της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς, την προσαρμογή των ελληνικών επιχειρήσεων  με τα Solvency II και γενικότερα με τις τάσεις  που αφορούν την εποπτεία των ασφαλιστικών αγορών.

Η παρουσία του Τομεάρχη Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Βουλευτή Κυκλάδων της Ν.Δ, κ. Ιωάννη Βρούτση, θα προσφέρει μία ευκαιρία για να καταδειχθούν οι απόψεις της Ν.Δ σχετικά με τις δυνατότητες της ιδιωτικής ασφάλισης ως παράγοντας ισορροπίας και ανάπτυξης.  Ο κ. Βρούτσης έχει αναπτύξει και επισημάνει κατά καιρούς τη μεγάλη βοήθεια και συνεισφορά που μπορεί να έχει η ιδιωτική ασφάλιση στην Ελλάδα ως συμπληρωματική στην Κοινωνική Ασφάλιση.

Στο 10th Insurance Conference θα παρευρεθούν εξέχουσες προσωπικότητες του ελληνικού επιχειρείν αλλά και εκπρόσωποι θεσμικών φορέων όπως οι κ.κ.:

 

Τα θέματα που θα συζητηθούν στο πλαίσιο του συνεδρίου είναι τα παρακάτω:

  1. Leadership panel: Η «μεγάλη εικόνα» της ασφαλιστικής αγοράς
  2. Τάσεις - “κλειδιά” της ασφαλιστικής αγοράς
  3. Ασφαλιστικές ΣΔΙΤ: Το μέλλον στη συνεργασία Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα

 

Με τις προσκλήσεις προς τους θεσμικούς καλεσμένους τους, η Εthos Events, το Insurance World και insuranceworld.gr φιλοδοξούν να γίνουν αφετηρίες οικονομικών προβληματισμών και ζυμώσεων για μία καλύτερη και πιο ισορροπημένη πορεία της Κοινωνικής Ασφάλισης αλλά και της ταυτόχρονης ανάπτυξης της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς ως μοχλό στήριξης της ελληνικής οικονομίας και της κοινωνικής ασφάλισης.

Για αναλυτικές πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του συνεδρίου http://www.insurance.ethosevents.eu/ καθώς επίσης και τα social κανάλια Facebook, LinkedIn, twitter και YouTube.

 

 

Σχετικές Ειδήσεις