tuv-iso-logo tuv-iso-27001-logo

ΒΕΑ: Δίπλα στα μέλη του που επλήγησαν από τις πλημμύρες

Τα μέλη του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Αθήνας, μπορούν να απευθύνονται για τη δήλωση των στοιχείων τους, στα τηλέφωνα...

Τους επιχειρηματίες –  μέλη του που επλήγησαν από τη βιβλική καταστροφή που προκάλεσε η σφοδρή κακοκαιρία και οι πλημμύρες στην Περιφέρεια της Δυτικής Αττικής και, κυρίως, στις περιοχές της Μάνδρας, της Ν. Περάμου, της Ελευσίνας και την ευρύτερη  των Μεγάρων, καλεί το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αθήνας, να επικοινωνήσουν με τις Υπηρεσίες του, για να δηλώσουν τα στοιχεία τους, ώστε το Επιμελητήριο να φροντίσει άμεσα και σε συνεργασία με συναρμόδιους φορείς, για πραγματογνωμοσύνη, αυτοψία και καταγραφή των ζημιών που υπέστησαν.
 
Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου, Παύλος Ραβάνης, δήλωσε συγκλονισμένος για το μέγεθος της καταστροφής, που είχε, δυστυχώς, σαν αποτέλεσμα, πέραν των υλικών καταστροφών, να χαθούν και ανθρώπινες ζωές.
«Εκφράζω καταρχήν, τα θερμά μου συλλυπητήρια στους ανθρώπους που θρηνούν για την απώλεια των αγαπημένων τους προσώπων. Γνωρίζοντας πολύ καλά τις οικονομικές δυσκολίες που βιώνουν όλες ανεξαιρέτως οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις, είναι πολύ σημαντική για αυτές τις πληγείσες επιχειρήσεις, η οποιαδήποτε βοήθεια και συμπαράστασή μας. Το Επιμελητήριο, θα σταθεί δίπλα στους συναδέλφους που εν μια νυκτί  έχασαν τους κόπους μιας ζωής» τόνισε ο κ. Ραβάνης και συμπλήρωσε ότι το Επιμελητήριο θα κάνει ότι είναι δυνατόν, για να τους βοηθήσει. 
Τα μέλη του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Αθήνας, μπορούν να απευθύνονται για τη δήλωση των στοιχείων τους, στα τηλέφωνα 210-3680884 και 210-3680758, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες – e-mail: [email protected] και [email protected]